Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Управо сада, Natasa. рече Je l belci po Amerikama stvarno osećaju tu grižu savesti? То је углавном везано за ту "прогресивну" екипу и њихове халуцинације. Има и пуно нормалног света који су здрави у главу... Goku је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Имали смо ми једног колегу тамо, радио је с женом у лабораторији и био ми својевремено конкуренција. Сад је докторирао и има фину каријеру, али стално покушава да балансира између та два света. Ови тамо (породица и пријатељи) виде да их је ”издао”, ови вамо да је из ”гета”. Није лако. А он је стално говорио мојој скво да упадне у лабораторију и викне: ”Хеј ниггга, восап!!!!” Да би видео лице грингосима. Grizzly Adams and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Управо сада, Muramasa рече Mnogo mi se svidja ova kombinacija crne koze i rukavica kod zene. Doduse, i ja nosim crne rukavice. Ja radim sa njima...doduše, nitrilne su, ne kožne...a nekad su i violet. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 6 минута, Muramasa рече Meni je još idiotskije kad beli leftard kaže crncu da je izdajnik rase, coon ili uncle Tom. Little black Sambo https://youtu.be/3Pu-SPjtk68 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Ја баш крећем на посао, фармерке и кошуља, црни каиш и црне патико-ципеле [emoji4] Послато са SM-G360F користећи Pouke.org мобилну апликацију Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 1 hour ago, Neša_ рече Zato što su pojedini forumaši i naročito forumašice na račun tog imena imale određene pretpostavke, insinuacije i vesele komentare. Nije trebalo da dozvoliš da naprave toliki pritisak na tebe. Tačnije, nije trebalo da popustiš pod tim pritiskom. Posredno si ispao sluga njihovih slabosti. Ayla and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 3 часа, Branislav81 рече Mi smo poljoprivredna zemlja i time treba da se bavimo! Nećemo valjda čipove jesti! taj rad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 4 минута, Nebojš.a рече Nije trebalo da dozvoliš da naprave toliki pritisak na tebe. Tačnije, nije trebalo da popustiš pod tim pritiskom. Posredno si ispao sluga njihovih slabosti. Sad je progledao. Sve si pokvario. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 12, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 У радном оделу, Јесен/ Зима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука