Jump to content

Ka ko dase obučem kadidem nasvadbu?

Оцени ову тему

Ayla

Препоручена порука

пре 6 минута, Paradoksologija рече

Ali ozbiljno, baš mi to lepo: venci od trave na treći dan Duhova, aj reci da nije...

Јесте, ал не фали ништа крунама. Осим ако унапред не увртиш у главу да је све што иоле кошта и захтева труда ружније од јефтинијег, лакшег и комотнијег. Могу и ја сад да кажем да су јахте ружне, ал нису, хеби га. С друге стране, ништа не фали обичном рибарском чамцу, напротив. За све то има довољно места на свету. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Сања Т. рече

И мојој сестри је свекрва исхеклала венчаницу, рукавице и нешто као на главу што иде- прекрасно. 

Meni vala kupila bundu :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Јесте, ал не фали ништа крунама. Осим ако унапред не увртиш у главу да је све што иоле кошта и захтева труда ружније од јефтинијег, лакшег и комотнијег. Могу и ја сад да кажем да су јахте ружне, ал нису, хеби га. С друге стране, ништа не фали обичном рибарском чамцу, напротив. За све то има довољно места на свету. 

A moraš li ti meni u svako "kako je ovo lepo" da učitaš "a ono drugo je patrijarhalno-kapitalističko zlo koje su izmislili beli muškarci da bi kolonizovali vasionu"? Msm, realno, opusti se... :)

Mi smo nosili krune ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Paradoksologija рече

A moraš li ti meni u svako "kako je ovo lepo" da učitaš "a ono drugo je patrijarhalno-kapitalističko zlo koje su izmislili beli muškarci da bi kolonizovali vasionu"? Msm, realno, opusti se... :)

Mi smo nosili krune ;)

Evo, da dokažem (u prilogu retka slika na kojoj pijem vino umesto piva :D )

14.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

@Paradoksologija, јој баш сте били деца. :)

23 godine oboje :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Paradoksologija рече

A Aylu vidim u nekoj Mortiša haljini il' ni u čem:

shein-morticia-dress.jpg

Tamno bordo ili bordo-crna varijanta, i rešen problem :) 

To je taj rad.... ali ja se konačno skockah, biću tetka kakvu žele. Tetka, sa velikim T... kao tetka Slavka, ili Kosara, ili legendarna Sofija. Konačno me zauzdaše, bar na jedan dan. :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

To je taj rad.... ali ja se konačno skockah, biću tetka kakvu žele. Tetka, sa velikim T... kao tetka Slavka, ili Kosara, ili legendarna Sofija. Konačno me zauzdaše, bar na jedan dan. :0212_rolleyes:

Slikaj se da te vidimo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Slikaj se da te vidimo.

Hoću, i pokazaću ti sličice sa svadbe. Suknja ispod koljena, pristojne dužine, bluzica procvjetala...ja pristojna i cvjetna. Prava tetka. :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ayla рече

Hoću, i pokazaću ti sličice sa svadbe. Suknja ispod koljena, pristojne dužine, bluzica procvjetala...ja pristojna i cvjetna. Prava tetka. :D

Šta ćeš kad ti zahtevna familija. Ćuti, proći će i taj dan, nek' su živi i zdravi.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Šta ćeš kad ti zahtevna familija. Ćuti, proći će i taj dan, nek' su živi i zdravi.

Vrijede svake žrtve...ovo je sitnica. Vidjećeš kakvi su mi...sretna sam.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ayla рече

Vrijede svake žrtve...ovo je sitnica. Vidjećeš kakvi su mi...sretna sam.

Тетка Ајлице, баш си златна. :)

ПС. И ово мами да покажеш. :smeh1:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Тетка Ајлице, баш си златна. :)

ПС. И ово мами да покажеш. :smeh1:

Ma ne vrijedi. Ubijeđena je da je onaj tvoj komentar napisan ili iz golog straha, ili da sam ti platila. Mama je gora od nevjernog Tome.:)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...