Juanito Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 6 минута, Paradoksologija рече Ali ozbiljno, baš mi to lepo: venci od trave na treći dan Duhova, aj reci da nije... Јесте, ал не фали ништа крунама. Осим ако унапред не увртиш у главу да је све што иоле кошта и захтева труда ружније од јефтинијег, лакшег и комотнијег. Могу и ја сад да кажем да су јахте ружне, ал нису, хеби га. С друге стране, ништа не фали обичном рибарском чамцу, напротив. За све то има довољно места на свету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 часа, Сања Т. рече И мојој сестри је свекрва исхеклала венчаницу, рукавице и нешто као на главу што иде- прекрасно. Meni vala kupila bundu Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 9 минута, Juanito рече Јесте, ал не фали ништа крунама. Осим ако унапред не увртиш у главу да је све што иоле кошта и захтева труда ружније од јефтинијег, лакшег и комотнијег. Могу и ја сад да кажем да су јахте ружне, ал нису, хеби га. С друге стране, ништа не фали обичном рибарском чамцу, напротив. За све то има довољно места на свету. A moraš li ti meni u svako "kako je ovo lepo" da učitaš "a ono drugo je patrijarhalno-kapitalističko zlo koje su izmislili beli muškarci da bi kolonizovali vasionu"? Msm, realno, opusti se... Mi smo nosili krune Juanito, Lady Godiva and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 24 минута, Paradoksologija рече A moraš li ti meni u svako "kako je ovo lepo" da učitaš "a ono drugo je patrijarhalno-kapitalističko zlo koje su izmislili beli muškarci da bi kolonizovali vasionu"? Msm, realno, opusti se... Mi smo nosili krune Evo, da dokažem (u prilogu retka slika na kojoj pijem vino umesto piva ) Vladan :::., Sanja Т., Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 @Paradoksologija, јој баш сте били деца. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 A Aylu vidim u nekoj Mortiša haljini il' ni u čem: Tamno bordo ili bordo-crna varijanta, i rešen problem Ayla је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече @Paradoksologija, јој баш сте били деца. 23 godine oboje Lady Godiva and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 9 минута, Paradoksologija рече 23 godine oboje Ma šta vam fali, super ste. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 29 минута, Paradoksologija рече A Aylu vidim u nekoj Mortiša haljini il' ni u čem: Tamno bordo ili bordo-crna varijanta, i rešen problem To je taj rad.... ali ja se konačno skockah, biću tetka kakvu žele. Tetka, sa velikim T... kao tetka Slavka, ili Kosara, ili legendarna Sofija. Konačno me zauzdaše, bar na jedan dan. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 1 минут, Ayla рече To je taj rad.... ali ja se konačno skockah, biću tetka kakvu žele. Tetka, sa velikim T... kao tetka Slavka, ili Kosara, ili legendarna Sofija. Konačno me zauzdaše, bar na jedan dan. Slikaj se da te vidimo. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 3 минута, Natasa. рече Slikaj se da te vidimo. Hoću, i pokazaću ti sličice sa svadbe. Suknja ispod koljena, pristojne dužine, bluzica procvjetala...ja pristojna i cvjetna. Prava tetka. Paradoksologija, Lady Godiva, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 минута, Ayla рече Hoću, i pokazaću ti sličice sa svadbe. Suknja ispod koljena, pristojne dužine, bluzica procvjetala...ja pristojna i cvjetna. Prava tetka. Šta ćeš kad ti zahtevna familija. Ćuti, proći će i taj dan, nek' su živi i zdravi. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Управо сада, Natasa. рече Šta ćeš kad ti zahtevna familija. Ćuti, proći će i taj dan, nek' su živi i zdravi. Vrijede svake žrtve...ovo je sitnica. Vidjećeš kakvi su mi...sretna sam. Paradoksologija, Natasa. and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 минута, Ayla рече Vrijede svake žrtve...ovo je sitnica. Vidjećeš kakvi su mi...sretna sam. Тетка Ајлице, баш си златна. ПС. И ово мами да покажеш. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Тетка Ајлице, баш си златна. ПС. И ово мами да покажеш. Ma ne vrijedi. Ubijeđena je da je onaj tvoj komentar napisan ili iz golog straha, ili da sam ti platila. Mama je gora od nevjernog Tome. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука