GeniusAtWork Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 O BUCI SE SVE CANO TOJE, NAJ VAZNIJE POYY Баба and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 21 минута, Снежана рече @Таша сећам се да си поставила једном слику са твоје свадбе и да си била предивна са оним венчићем у коси Hvala Snezo. Otac Gersim je rekao da sam (do tada) bila mlada sa najlepsom vencanicom. Evo fotke da te podsetim Ovakose ide navencanje. @obi-wan Phoebe, Vesna M, Paradoksologija and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 @Таша Kako je Željko? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 7 минута, Таша рече Ovakose ide navencanje. @obi-wan PAJA , PASE ONDA USLIKASI STAVIS SLIKU NA IMSTAGRAM DAMOGU BABE DA UYMU MUSTRU YA YAVESU Sanja Т., Trifke, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 . Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 ana čarnojević, obi-wan, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 1 сат, GeniusAtWork рече O BUCI SE SVE CANO TOJE, NAJ VAZNIJE POYY Totieto. Sa glasna sam i volimte. пре 11 минута, Juanito рече Alo ti tamo... ne ideš ti, nego ja idem na svadbu. Ne skreći pažnju na sebe, tema je moja. Rakić mi je lično dao, a ako mi ne vjeruješ, pitaj njega... i ti otvori tvoju temu, ako ti treba šta. Da ne opominjem više! GeniusAtWork, Vesna M and Goku је реаговао/ла на ово 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 14 минута, Ayla рече Alo ti tamo... ne ideš ti, nego ja idem na svadbu. Ne skreći pažnju na sebe, tema je moja. Rakić mi je lično dao, a ako mi ne vjeruješ, pitaj njega... i ti otvori tvoju temu, ako ti treba šta. Da ne opominjem više! Извињавам се, о жено! По обичају, прочитао сам само наслов. Ево да се исправим: Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Ne mogu se zamisliti u ovome... hvala u svakom slučaju. Goku је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 15 часа, Ayla рече Dobih uslov: ne u crno, ne u bijelo, Moже црно-бела комбинација нису те условили...без овог шал марамчета. Жено одуКуса немо да намишљаш...узми нешто од понУда, ако нећеш ондаК траж сама Ayla је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 3 часа, obi-wan рече PAJA , PASE ONDA USLIKASI STAVIS SLIKU NA IMSTAGRAM DAMOGU BABE DA UYMU MUSTRU YA YAVESU Mustru za stolnjak, misliosi? Dva meseca je strikana daznassamo. Ayla and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 часа, Таша рече Mustru za stolnjak, misliosi? Dva meseca je strikana daznassamo. И мојој сестри је свекрва исхеклала венчаницу, рукавице и нешто као на главу што иде- прекрасно. Твоја је предивна такође, свака част, ко год да је радио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 8 часа, Таша рече Otac Gersim je rekao da sam (do tada) bila mlada sa najlepsom vencanicom. Evo fotke da te podsetim Ovakose ide navencanje. @obi-wan Moja sestra se udala na treći dan Duhova i isto su nosili pletene vence umesto kruna, to mi je bilo prelepo... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Moja sestra se udala na treći dan Duhova i isto su nosili pletene vence umesto kruna, to mi je bilo prelepo... Јер круне су симбол опресорске монархије и племства. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 1 минут, Juanito рече Јер круне су симбол опресорске монархије и племства. Kako si me pročitao Meni je drug, matori Englez, posle svadbe doduše rekao da uvek treba da nosim krunu Ali ozbiljno, baš mi to lepo: venci od trave na treći dan Duhova, aj reci da nije... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука