Jump to content

Ugledamo li se na decu?

Препоручена порука

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

има ли још увек детета у вама.....?

стварно постоје особе које су увек биле озбиљне, строге, мргудне......осећале се увек старима........

има и оних других, у којима живи вечито дете......

шта мислите о њима.....:?   које вас више привлаче....?

Не знам како, али ја у свакој особи временом нађем дете...које ми се не свиђа!!!

Подели на овим сајтовима

ja sve okrecem naopako osamucen  , kada pocinju ljudi da smaraju izvodim skeceve.... 11122

i ovako sam smesna ko crtac 0205_whistling , a kamo li kada se pocnem glupirati... klinac

e sada ima i ona druga starna price....

kada vas vide tako malo blesukaste confused1 , nastaju problemi jer misle da ste neodgovorni...

da li vam se to desava!?

• Волим 1

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Не знам како, али ја у свакој особи временом нађем дете...које ми се не свиђа!!!

Zeljko da li zelis da ponovo glasam!? sFun_bat

Зар никад нећеш одрасти, мали весељаче?! :laugh:

a zasto bi!? ovako je super, sirok osmeh i zlatan zub 4chsmu1 (moram zamoliti da stave pozlatu na jedan)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

јаој Жељко.....не волиш децу.....? :nene:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

стварно постоје особе које су увек биле озбиљне, строге, мргудне......осећале се увек старима........

Та сам !!!

Ево corpus delicti

18693_508628475837106_1484108836_n.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

misle da ste neodgovorni... da li vam se to desava!?

да, тако обично бива.....али само им објасниш неке ствари...... :)    и онда схвате..... :)

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

да, тако обично бива.....али само им објасниш неке ствари...... :)    и онда схвате..... :)

mislis ko drzi merdevine a ko menja sijalicu  0102_laugh

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

a zasto bi!? ovako je super, sirok osmeh i zlatan zub  4chsmu1 (moram zamoliti da stave pozlatu na jedan)

Ма и не треба, таман посла :)

Одувек користим ове цитате из цртаћа, кад год имам прилике. Тако ме и сад асоцирала тема :)

• Волим 1

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Дефинитивно да!

Чак, чим не видим дете у мени које није расположено за игре, за истраживања, за дечије несташлуке... ја се забринем.

Иначе, супер тема, после доста смор-тема на ЖРУ, ова ме је баш разгалила.

Подели на овим сајтовима

Mislim da dete u meni nikad nece nestati,jer bas ono najcesce mi daje osmeh i snagu da prebrodim mnogo toga..

баш тако......)

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

kada vas vide tako malo blesukaste confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> , nastaju problemi jer misle da ste neodgovorni... da li vam se to desava!?

Да, редовно, али врло брзо се увере да су у вееееликој заблуди. 1127_battle

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...