Ленка* Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Зар никад нећеш одрасти, мали весељаче?! :laugh: keka је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. има ли још увек детета у вама.....? стварно постоје особе које су увек биле озбиљне, строге, мргудне......осећале се увек старима........ има и оних других, у којима живи вечито дете...... шта мислите о њима.....:? које вас више привлаче....? Не знам како, али ја у свакој особи временом нађем дете...које ми се не свиђа!!! Mironosica and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 ja sve okrecem naopako osamucen , kada pocinju ljudi da smaraju izvodim skeceve.... 11122 i ovako sam smesna ko crtac 0205_whistling , a kamo li kada se pocnem glupirati... klinac e sada ima i ona druga starna price.... kada vas vide tako malo blesukaste , nastaju problemi jer misle da ste neodgovorni... da li vam se to desava!? JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Не знам како, али ја у свакој особи временом нађем дете...које ми се не свиђа!!! Zeljko da li zelis da ponovo glasam!? Зар никад нећеш одрасти, мали весељаче?! :laugh: a zasto bi!? ovako je super, sirok osmeh i zlatan zub 4chsmu1 (moram zamoliti da stave pozlatu na jedan) "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Не знам како, али ја у свакој особи временом нађем дете...које ми се не свиђа!!! јаој Жељко.....не волиш децу.....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Ја и даље гледам цртаће. И то оне добре, старе, из детињства. I ja, brate. Ignjatije and keka је реаговао/ла на ово 2 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 стварно постоје особе које су увек биле озбиљне, строге, мргудне......осећале се увек старима........ Та сам !!! Ево corpus delicti Ленка*, Ignjatije, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 misle da ste neodgovorni... da li vam se to desava!? да, тако обично бива.....али само им објасниш неке ствари...... и онда схвате..... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Та сам !!! Ево corpus delicti Bravoooo! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragana I. Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Mislim da dete u meni nikad nece nestati, jer bas ono najcesce mi daje osmeh i snagu da prebrodim mnogo toga.. JESSY and keka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 да, тако обично бива.....али само им објасниш неке ствари...... и онда схвате..... mislis ko drzi merdevine a ko menja sijalicu 0102_laugh JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 a zasto bi!? ovako je super, sirok osmeh i zlatan zub 4chsmu1 (moram zamoliti da stave pozlatu na jedan) Ма и не треба, таман посла Одувек користим ове цитате из цртаћа, кад год имам прилике. Тако ме и сад асоцирала тема keka је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Дефинитивно да! Чак, чим не видим дете у мени које није расположено за игре, за истраживања, за дечије несташлуке... ја се забринем. Иначе, супер тема, после доста смор-тема на ЖРУ, ова ме је баш разгалила. JESSY, Ignjatije, Ленка* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Mislim da dete u meni nikad nece nestati,jer bas ono najcesce mi daje osmeh i snagu da prebrodim mnogo toga.. баш тако......) keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 kada vas vide tako malo blesukaste confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> , nastaju problemi jer misle da ste neodgovorni... da li vam se to desava!? Да, редовно, али врло брзо се увере да су у вееееликој заблуди. 1127_battle JESSY and keka је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука