Jump to content

Ugledamo li se na decu?

Препоручена порука

То сам већ рекла, нема потребе да понављаш.

пс ове недеље ти си шампион брзоплетости, јеее, нисам више на првом месту

извини нисам тако схватио, пошто си ставила одречност

али не и мудра као змије .. а то нам је задато.

па сам схватио да си изрекла да људи не требају бити мудри  :drugarstvo: 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Да, наравно, схватам тему (сад :drugarstvo:, али такмичим се са Медом у брзоплетости, па рекох хоћу победу!

Pre pretpostavila sam da se razumemo.

Hehe, ako-ako.. Samo se vi takmicite. Ja cu da navijam  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

да, међу људима смо као безазлени и као мудри, а према Оцу нашем немамо потребе бити мудри, јер тежимо усиновљењу кроз Бога Сина. probam....

ja sam najsmotanija ovde pokushajima da ubodem ispravno taj citat. Poenta je u ovome sto rece Meda algabacaju

i onda, kad se tako posmatra odnos prema Bogu, kako ga opisa Aljonka i potrebno je i neophodno da budemo iskljucivo takvi, jedino takvi i mozemo ostvariti istinski usinovljeni odnos...

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Постоји ли још увек дете у вама?

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

има ли још увек детета у вама.....?

стварно постоје особе које су увек биле озбиљне, строге, мргудне......осећале се увек старима........

има и оних других, у којима живи вечито дете......

шта мислите о њима.....:?   које вас више привлаче....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ooooo ovo je moja tema! zakupila sam je... molim drage forumase da me ne uznemiravaju...   :shot:

igram seeeeeeeee  0304_smile4

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

...ево за почетак, ја ћу нешто да напишем....

...ја лично волим особе у којима вечито живи дете.....то су чисте, искрене, отворене особе....пуне духа и младости.....насмејане, забавне....све виде позитивно.....живе 300 на сат.....креативне, активне....свуда и све стигну......право је задовољство познавати такву особу.....а још више и бити у њеном друштву.....:)

....још бих додала да овде на форуму знам једну особу која би се могла сврстати у ту категорију.......наша Кека....... algabacaju

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ooooo ovo je moja tema! zakupila sam je... molim drage forumase da me ne uznemiravaju... :shot: igram seeeeeeeee 0304_smile4

ето, шта сам вам рекла..... :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

@Кека :)

Ово је јавно игралиште и дошла сам да се забавим! 70A.gif girl_jumping

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

...ево, стигла и Јеца.....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...ево за почетак, ја ћу нешто да напишем....

...ја лично волим особе у којима вечито живи дете.....то су чисте, искрене, отворене особе....пуне духа и младости.....насмејане, забавне....све виде позитивно.....живе 300 на сат.....креативне, активне....свуда и све стигну......право је задовољство познавати такву особу.....а још више и бити у њеном друштву..... :)

....још бих додала да овде на форуму знам једну особу која би се могла сврстати у ту категорију.......наша Кека....... algabacaju

pa Jess, hvala ti! na svemu...

na temi ...

opet sam  :blush: al sat da se radi to sam ja-  1306_womens  1305_womens  1307_womens  0311_womens  1312_womens

• Волим 1

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

@Кека :)

Ово је јавно игралиште и дошла сам да се забавим! 70A.gif girl_jumping

hehhe al samo na kratko  0311_womens

Подели на овим сајтовима

Мене су увек нервирала она стармала деца :)

Пре неки дан "балавим" пред излогом гледајући розе старке, а мој друг ће: "Аман, не приличи твојим годинама!" jahojao234

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Ја и даље гледам цртаће. И то оне добре, старе, из детињства. :)

Подели на овим сајтовима

Da li ima deteta u meni!? hahhahah naravno, i vise nego dovoljno ....

evo poslacu vam malo postom ako nekome fali... :orkan:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...