JESSY Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 ne volim da gledam crtace i decije filmove, ali recimo, volim da se ljuljam na ljuljasci......kako je to divan osecaj....... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Постоји "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Postoji Rado bih se vratila u taj bezbrizan period. I sad volim da gledam crtane filmove, a i dalje mi je soba puna plisanih igrackica Cilj je biti covek, a sreca biti i ostati dete! Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 zapali srce koje šuti pokloni jednu riječ probudi dušu koja spava i želi cijeli svijet da li je ostalo još malo vremena ti si još sama a dijete kao ja u tijelu čovjeka udahni ljubav nek me ruši nek osjetim i ja što znači dotaknuti zvijezde a krenuti od dna znam da će proći još toliko vremena dijete u meni ne vidi kao ja sve prolazi ti su još tu i oči kao da ne vjeruju zaustavi vrijeme da znam odakle krenuti i kako voljeti kad svane novi dan da l' ovo išta vrijedi još čuvam sve u sebi dijete u meni želi sve najbolje Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 "Biti dete ne znaci biti duhovno nezreo. Trebalo mi je puno vremena da to shvatim. Zato, ova knjiga mozda nece biti preterano ozbiljna a i ne treba da bude. Ako vam izvuce koji osmeh, pokusajte da ga uramite i koristite u svakoj, a ne samo u svecanim prilikama. Jednostavno probudite u sebi dete koje jos postoji i budite to dete" Ostanite deteRatomir Vučković ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 Smetaju mi odrasli ljudi. Dosadni su! Trče, zauzeti su, puni briga, nerviraju me.Mika I retko se sale. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 Ја кад порастем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука