Jump to content

Ugledamo li se na decu?

Препоручена порука

ne volim da gledam crtace i decije filmove, ali recimo, volim da se ljuljam na ljuljasci......kako je to divan osecaj....... girl_smiley

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Postoji :aplauz: Rado bih se vratila u taj bezbrizan period. I sad volim da gledam crtane filmove, a i dalje mi je soba puna plisanih igrackica :)Cilj je biti covek, a sreca biti i ostati dete! :)

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

zapali srce koje šuti

pokloni jednu riječ

probudi dušu koja spava

i želi cijeli svijet

da li je ostalo još malo vremena

ti si još sama a dijete kao ja u tijelu čovjeka

udahni ljubav nek me ruši

nek osjetim i ja

što znači dotaknuti zvijezde

a krenuti od dna

znam da će proći još toliko vremena

dijete u meni ne vidi kao ja

sve prolazi ti su još tu

i oči kao da ne vjeruju

zaustavi vrijeme da znam

odakle krenuti

i kako voljeti kad svane novi dan

da l' ovo išta vrijedi

još čuvam sve u sebi

dijete u meni želi sve najbolje

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"Biti dete ne znaci biti duhovno nezreo. Trebalo mi je puno vremena da to shvatim. Zato, ova knjiga mozda nece biti preterano ozbiljna a i ne treba da bude. Ako vam izvuce koji osmeh, pokusajte da ga uramite i koristite u svakoj, a ne samo u svecanim prilikama. Jednostavno probudite u sebi dete koje jos postoji i budite to dete"

Ostanite-dete-34665.jpg

Ostanite dete

Ratomir Vučković

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...