Данче* Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Инспирација кад је мојој Дуњи рођендан. w.a.mozart, Ленка*, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suzana Sebez Написано Јул 17, 2014 Пријави Подели Написано Јул 17, 2014 Ovo je moja kosa,siske Suzy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 http://motivacioni.wordpress.com/2014/08/24/o-abortiranom-eshatonu-abortusu-eshatonu-i-nekim-malim-stvarima/ Јелина, Рада., Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Лапис Лазули, Kaludjerovic Sreten, Ana B. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Олимп, Лапис Лазули, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Плутон, w.a.mozart, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 29, 2015 Пријави Подели Написано Јун 29, 2015 Ово баш није уметност, ал' ајде: - отац и ја се мало играли. Лапис Лазули, ivanaika, Снежана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Неки знају, а неки и не, поч'о сам да се бакћем с вектори. Још увек учим, кривим кичму за компом, пијем кафе с млеко и шећер у веће количине, изгледам к'о Сава Савановић, али ће се ваљда исплати. Ако сам загин'о тему, не се љутите што сам закасао. Broken, Снежана, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 Gledam u nebo ,zvezde su tako daleko,ne mogu da se nasitim te lepote,ote mi se jedna duga meditacija prozeta samom tragedijom razocaranja.Kreativno sam razocarana u ljude,inspirisana komarcima,pokusacu da verujem u nemoguce.Uvek sam bila majstor da kreativno unistim svoj zivot i da sebe dovedem na rub.Ako je neko majstor neuspeha i promasenih ideala,to sam zasigurno ja.Nikad nisam umela da nadjem meru,ili sam na rubu ili nadomak njega.Ne vredi biti kreativan u pogresnom smeru,to je najapsurdnija delatnost svih vremena.Glava pocinje da me boli,misli nema vise gde da stanu,moracu da sednem na terasu po cenu da me izujeda citav roj komaraca i da gledam u ovaj prizor bozanske lepote,Evo,Boze,ja sam dole,vidis me sigurno... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miros Написано Октобар 1, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2015 Pozdrav svima! Imam pitanje u vezi izrade ikona prirodnom bojom. Zna li netko gdje mogu naučiti kako se prave prirodne boje i pigmenti za ikone od stijena, kamena? Unaprijed zahvaljujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 13, 2016 Пријави Подели Написано Април 13, 2016 3006, Рапсоди, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 Kažu da jabuka ne pada daleko od stabla Radila moja ćerka 3006, АлександраВ, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 Moji kreativni radovi sa faksa pre jedno 7 godina: Милан Ракић, Рапсоди and Дијана. је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 Јел могу и ја да се овде уградим са неким акварелима :D Милан Ракић, Branislav81, Gogić and 9 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 13, 2018 Пријави Подели Написано Јун 13, 2018 Tek si došao na forum, sve teme ima da procackas [emoji23]Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука