Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

evo da se i ja malo reklamiram... konačno sam smogao snage da prekucam jednu pričicu koju sam napisao 2001. godine,januara (vrlo je bitno da je januara-kao ono kad pitate nekog ko prodaje kola-koje su godište- a on vam kaže -77.- al krajem) koja se zove -Manastir-

ostavljam link za scribd a postaviću i link za svoj novootvoreni blog koji ću (nadam se)povremeno zatrpavati svakakvim pisanijem.pošto sad svi živi imaju blog,rekoh sebi-oću i ja vako! i eto... oko pola sata truda,ćitanja... opcija ... i tu je pred vama...

dakle scribd

http://www.scribd.co...208595/Manastir

i blog

http://motivacioni.w...09/25/manastir/

svaka čast Moco ekstra

tamo u manastiru je moj komšija i drug monah verovatno ga poznaješ...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

кад би се бирао најкреативнији члан форума, сигурна сам да би то био ти Моzz...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

хвала ... мада сам одувек доживљавао креативност као ИЗРАЖАВАЊЕ ЉУБАВИ ПРЕМА БОГУ... а то сви имамо

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ускоро завршавамо један сајт у част људи као што је Mozz. Када ми је тешко и лепо, сетим се баш овога што Mozzart ради и веома ми значи.

Подели на овим сајтовима

ovaj klip posvećujem svim pravoslavnim hrišćanima na forumu na čelu sa o.Ivanom

p.s. odavno nisam čuo savremenu muziku koja u sebi ima ovu dozu uzvišene radosti

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...