Гости Guest - . . .- Написано Јун 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Веома лепо Моци! Но, да ли би могао овог паука, којих евидентно има, да замени неки свитац? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 nemam ništa protiv Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 А бих ли у блогове могао убацити какву прозу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 А бих ли у блогове могао убацити какву прозу? samo pod uslovom da nemaš pauka Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 samo pod uslovom da nemaš pauka Колико ја знам, јок, али ко сам ја да контролишем прозу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timjančica Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 пригушивач сједим у љетној башти са познаником и слушам како ми говори стерилно бираним ријечима. разумијем га сасвим добро, а ипак му глас некако не чујем. он скида своје наочале са тананим оквирима. лакше му је од дјелића мозаика маске на столу - толико ми је спреман признати. и мени је лакше. глас ми је пискав, пригушен, као да је неки пригушивач у близини. погледам око себе: столови са уредном сервираним пићем, новим мајицама. униформисани и тупи жагор допире само до моје ушне шкољке. фреквенција је прекратка. пригушена. кратко дишем, па задржавам дах. он ми покушава још нешто рећи и гледа ме очима, панцирно плочастим. сјетих се вилијема гибсона и погледах на лијево. али не задуго; центрирах опет невољно згуснутим ваздухом поглед. ухватих шољицу укоченим покретом. а онда се проломи звук дебеловрате бушилице са силујућом фреквенцијом. устајемо од стола да одемо. док чекамо љубазног конобара бацих још један поглед на госте који мирно разговарају у башти. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 odlično... od maske do ličnosti... deo prvi- maska Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Данијел Драгичевић, malina :), Милан Меденица :) and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Олимп, malina :), Andre Williams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Саборни спомен-храм "Рођење Пресвете Богородице" у Добоју Драшко, Ignjatije, Милан Меденица :) and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Биљо, фантастично је! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Биљо, баш је лепо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Хвала о.Иване и хвала Ајванхо! :-[ Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 Данијел Драгичевић, Милан Меденица :), Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Лепо је - прецизно и сигурно, само узми бољи папир (храпав) и мекшу оловку или угљен - биће ти цртеж дубљи и разноликији slikanje . Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука