Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

пригушивач

сједим у љетној башти са познаником и слушам како ми говори стерилно бираним ријечима.

разумијем га сасвим добро, а ипак му глас некако не чујем. он скида своје наочале са тананим оквирима. лакше му је од дјелића мозаика маске на столу - толико ми је спреман признати.

и мени је лакше.

глас ми је пискав, пригушен, као да је неки пригушивач у близини. погледам око себе: столови са уредном сервираним пићем, новим мајицама. униформисани и тупи жагор допире само до моје ушне шкољке. фреквенција је прекратка. пригушена. кратко дишем, па задржавам дах. он ми покушава још нешто рећи и гледа ме очима, панцирно плочастим. сјетих се вилијема гибсона и погледах на лијево. али не задуго; центрирах опет невољно згуснутим ваздухом поглед. ухватих шољицу укоченим покретом.

а онда се проломи звук дебеловрате бушилице са силујућом фреквенцијом. устајемо од стола да одемо.

док чекамо љубазног конобара бацих још један поглед на госте који мирно разговарају у башти.

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Саборни спомен-храм "Рођење Пресвете Богородице" у Добоју

--.jpg

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

picture.jpg

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Лепо је - прецизно и сигурно, само узми бољи папир (храпав) и мекшу оловку или угљен - биће ти цртеж дубљи и разноликији slikanje .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...