Иван ♪♫ Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Z88awf41FOE Nadam se da se i vama dopada ovaj tekst, mene je oborio s nogu. jako lepo klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Z88awf41FOE Nadam se da se i vama dopada ovaj tekst, mene je oborio s nogu. Гледам (читам) и размишљам како ћу да напишем управо то: "мене је оборио с ногу!!" facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Ih Milevče,iz te tvoje kuhinje samo specijaliteti izlaze girl_jumping Daj neki recept 0205_whistling Naravno i uvek facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 :cheesy2: :-X Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Sve vas :group111: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Sve vas :group111: ^-^ :-* 1406_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 ovo je definitnjaka najjači klip do sada... al stvarno p.s. zanima me samo ko je autor teksta-totalno je moderan Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 ovo je definitnjaka najjači klip do sada... al stvarno p.s. zanima me samo ko je autor teksta-totalno je moderan Tekst je na žalost nepotpisan našla sam ga na fb. crvenilo Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 Zahvaljujući sestri Anastasiji i uz zdušnu pomoć sestre Aleksandride novi klip: http://www.youtube.com/watch?v=QR2UfVE3FeQ p.s: tek kad sam nakačila vidjela sam propuste, ali ... kasno Marko na Kosovo stiže. Hvala dragim sestricama. Александрида је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 retki su oni koji će vas čekati po svakom vremenu sHa_sarcasticlol haha...super stvar... od betovena preko vivaldija... sledeći klip je .... kriminalac Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 Propusti?Gde ti vidiš propuste? 0205_whistling Milevče,kad je iz srca, propusti će biti sve manji,u to sam sigurna Evo našeg dragog Moce konsultanta sHa_sarcasticlol Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 Bilo je zadovoljstvo kopati po gugletu Meni se sviđa kako je ispao. facenew22222222 Odličan 5 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 primetio sam jednu reč ali ako neko može da te razume to sam ja... jer se i meni to dešava-zato najbolje pregledati sve slike pre ubacivanja u muvi mejker-ako se setiš... ja obično zaboravim 0205_whistling Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 Милева, за оно Чекам те напољу - савршен текст, а ти то све лепо уобличила... prstgore klapklap ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 Сад сам мало погледала и претходне стране, и мој закључак је да су Моцарт и Милева неприкосновени... свака част на уложеном труду, времену а и знању... 1000000001010 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука