Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mileva,prelepo  facenew22222222

A reči Zlata vredne!  facenew22222222

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222  i još jednom  facenew22222222

je l ovo pasija onog ruskog sveštenika i kompozitora

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

eve ga original Moci.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Značiii....reči nemam kako da opišem ovo moje trenutno stanje posle gledanja klipa,ali i slušanja audio verzije.

I g-dine Lawrence,sve čestitke  prstgore ekstra klapklap smej.gif

0205_whistling 0102_laugh 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

319.gif 0442_feel 4chsmu1 klapklap ekstra

Odlično Mocarte - ali moram da priznam da mi je poslednji dio klipa i tekstualno i muzički najjači utisak ostavio. Svaka čast majstore prstgore slava3

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

link=topic=5740.msg477576#msg477576 date=1309895953]

klapklap

e onda ćeš posle ovog klipa koji sam najavio da poblesaviš totalno... reći ću samo da je u pitanju sveti nikola kavasila

Aaaaa znači biće  0442_feel 4chsmu1 prstgore aaa pa ja krećem da se spremam ondaK  319.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости

Značiii....reči nemam kako da opišem ovo moje trenutno stanje posle gledanja klipa,ali i slušanja audio verzije.

I g-dine Lawrence,sve čestitke  prstgore ekstra klapklap ekstra

0442_feel prstgore klapklap 319.gif slava3

Хвала нашем драгом Банету а хвала и нашем драгом брату и моме имењаку Ивану Илићу који за ЖРУ ради све ове аудио клипове који су, па мало је рећи, фантастични!

Ево послушајте на пример овај:

Исповест унутарњег човека која води ка смирењу

Мене је одушевило и полако правимо нашу малу аудиотеку ових поучних и теолошких прича.

Придружите се са предлогом текста, ми ћемо се потрудити да свима изађемо у сусрет. Ко то може? Па наравно, само  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Eeee u tom slučaju,hvala svima u moje ime,jer bih volela da ovo što osećam od kako sam odgledala i preslušala traje što duže i da se prenese na sve ljude ovoga sveta.Svaka reč mi je doprla do duše,do srca...i svaku sam reč  po na osob doživela na poseban način i sada  klapklap 319.gif slava3 Divan osećaj

0442_feel  4chsmu1  prstgore

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...