Зорица екс Милева Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Мене су одушевли фотографије, хвала мојим драгим сестрама Јустини и Мирођији. 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 :group111: bliss jeeee 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Милевче, свака част ! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Zahvalnost dugujem sestrama Mirođiji i Danijeli: Molitva monaha - Pouke.org dada greengrin greengrin Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Svaka čast Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Sestre su obezbjedile fotografije, a ja sam samo dodala muziku i sklopila, nije bilo teško. Hvala Marti. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Milevče...šta da kažem?Predivno,imaš zaista talenat da napraviš i uklopiš klip.Svi mi se dopadaju.I ovaj je izuzetan! 0102_laugh 0102_laugh 1405_love “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 1405_love crvenilo :bla: algabacaju 0102_laugh 0102_laugh BRAVO MILEV4E :cheesy: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 0102_laugh 0102_laugh 1405_love crvenilo :bla: algabacaju :cheesy: crvenilo crvenilo crvenilo .hvala. svima Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee leteti leteti leteti Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 facenew22222222 kriminalac kriminalac kriminalac Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ispovest I Pričešće Pouke.org - Videonešto od mene...kasnim jer mi je utube skinuo zvuk sa klipa zbog crtaća na početku download link http://www.4shared.com/video/k5gSSJ6Y/Ispovest_i_priee_poukeorg.html Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Моци ово је за сваку похвалу ... Баш си у центар погодио klapklap klapklap klapklap facenew22222222 А почетак рулззззззззз victory78 БРАВО!!! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 hvala... mada tekst nije moj već https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,12426.msg395929.html#msg395929 pošto je kvalitet klipa veoma loš-postaviću originalan hd klip na 4shared i ostaviću link.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Таман тедо да питам може ли се скунути некако...Значи Моци,ово је центар центра klapklap klapklap klapklap ekstra ekstra ekstra facenew22222222 victory78 klapklap Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука