Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мене су одушевли фотографије, хвала мојим драгим сестрама Јустини и Мирођији.  0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Zahvalnost dugujem sestrama Mirođiji i Danijeli:

Molitva monaha - Pouke.org

dada greengrin greengrin

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Sestre su obezbjedile fotografije, a ja sam samo dodala muziku i sklopila, nije bilo teško. Hvala Marti. :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Milevče...šta da kažem?Predivno,imaš zaista talenat da napraviš i uklopiš klip.Svi mi se dopadaju.I ovaj je izuzetan! 0102_laugh 0102_laugh 1405_love :drugarstvo:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

1405_love crvenilo :bla: algabacaju :drugarstvo: 0102_laugh 0102_laugh

BRAVO MILEV4E  :cheesy:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

:drugarstvo: 0102_laugh 0102_laugh 1405_love crvenilo :bla: algabacaju :cheesy: crvenilo crvenilo crvenilo

.hvala. svima

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ispovest I Pričešće Pouke.org - Video

nešto od mene...kasnim jer mi je utube skinuo zvuk sa klipa zbog crtaća na početku

download link

http://www.4shared.com/video/k5gSSJ6Y/Ispovest_i_priee_poukeorg.html

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Моци ово је за сваку похвалу ... Баш си у центар погодио  klapklap klapklap klapklap  facenew22222222

А почетак рулззззззззз  victory78

БРАВО!!!

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

hvala... mada tekst nije moj već

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,12426.msg395929.html#msg395929

pošto je kvalitet klipa veoma loš-postaviću originalan hd klip na 4shared i ostaviću link....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Таман тедо да питам може ли се скунути некако...Значи Моци,ово је центар центра klapklap klapklap klapklap ekstra ekstra ekstra facenew22222222 victory78 klapklap

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...