Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Unatoč svemu - kucamo i dalje  :)

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Бато, да ли ти је некад глупо када те људи стално хвале?  eheeeej

Клип је феноменалан, чим је урађен, отишао је на мој статус на мај фејсу.

Подели на овим сајтовима

hehe... pa jes malo glupo... al znam da je iskreno pa mi je ok... ako uspem bar deo sebe da prenesem to je najbolje

eheeeej eheeeej eheeeej

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

link=topic=5740.msg371019#msg371019 date=1298840946]

hehe... pa jes malo glupo... al znam da je iskreno pa mi je ok... ako uspem bar deo sebe da prenesem to je najbolje

1000000001010 1312_womens 1736_action

Наравно брате. Ово што ти радиш је толико отрежњавајуће да сваки дан благодарим Богу што те имамо.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Zašto se ne bi pomolili zajedno:

Pomolimo se Gospodu

Nadam se da će vam se dopasti.  prstgore 0102_laugh dobar decko

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

prstgore 0102_laugh dobar decko

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Mileva  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh  ODLIČNO! ne_shvata

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...