w.a.mozart Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Unatoč svemu - kucamo i dalje Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 laganica,bejbe... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Краљу! :cheesy: smej.gif smej.gif Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Бато, да ли ти је некад глупо када те људи стално хвале? eheeeej Клип је феноменалан, чим је урађен, отишао је на мој статус на мај фејсу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 hehe... pa jes malo glupo... al znam da je iskreno pa mi je ok... ako uspem bar deo sebe da prenesem to je najbolje eheeeej eheeeej eheeeej Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 link=topic=5740.msg371019#msg371019 date=1298840946] hehe... pa jes malo glupo... al znam da je iskreno pa mi je ok... ako uspem bar deo sebe da prenesem to je najbolje 1000000001010 1312_womens 1736_action Наравно брате. Ово што ти радиш је толико отрежњавајуће да сваки дан благодарим Богу што те имамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2011 greengrin greengrin greengrin 0442_feel greengrin greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 :cheesy: smej.gif 4chsmu1 winter winter :bla: dada :) 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Zašto se ne bi pomolili zajedno: Pomolimo se Gospodu Nadam se da će vam se dopasti. prstgore 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Одличан предлог 319.gif 0102_laugh А и снимак prstgore Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 prstgore 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Mileva 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh ODLIČNO! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука