Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 8 минута, Isusovo magare рече Ustaše i četnici su bili od 1941.do 1945.godine,koliko ti onda imaš godina?? Onaj ko 1991 godine nije video ustaše u hrvatskoj taj laže kao pas, koliko ti imaš godina? Kao kad bi ja rekao da zloboleon nije bio zločinac eto tako izgleda tvoj komentar. Zbog takvih komentara i mislim da niko realno i nije želeo da izbegne ovaj strašan rat koji nam se desio ni sa jedne strane, na meni je tada bilo da prelomim ili da gledam sa strane ili da učestvujem sa ostalim nevinima i ispunim obavezu u uniformi koju sam imao u onome što nam se izgleda serviralo, bio sam i siguran da ću tamo naletati i na svoje i na vaše koji su to sve i zakuvali, tako je i bilo... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 42 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Onaj ko 1991 godine nije video ustaše u hrvatskoj taj laže kao pas, koliko ti imaš godina? Kao kad bi ja rekao da zloboleon nije bio zločinac eto tako izgleda tvoj komentar. Zbog takvih komentara i mislim da niko realno i nije želeo da izbegne ovaj strašan rat koji nam se desio ni sa jedne strane, na meni je tada bilo da prelomim ili da gledam sa strane ili da učestvujem sa ostalim nevinima i ispunim obavezu u uniformi koju sam imao u onome što nam se izgleda serviralo, bio sam i siguran da ću tamo naletati i na svoje i na vaše koji su to sve i zakuvali, tako je i bilo... Moram priznati da si me iznenadio..ja sam stvarno smatrala da si ti izrazito pametan čovjek koji je prevazišao te gluposti s vaše strane o ustašama i sa naše strane o četnicima,pogotovo jer imaš posebno ime "VOLIM SINA BOŽJEG"smatrala sam da si u rangu oca Zorana Đurovića..ali razočarah se.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 25 минута, Isusovo magare рече Moram priznati da si me iznenadio..ja sam stvarno smatrala da si ti izrazito pametan čovjek koji je prevazišao te gluposti s vaše strane o ustašama i sa naše strane o četnicima,pogotovo jer imaš posebno ime "VOLIM SINA BOŽJEG"smatrala sam da si u rangu oca Zorana Đurovića..ali razočarah se.. Pa šta ću kad govorim istinu Hrvatska je koketirala sa ustaštvom 1991 i želela je taj rat po svaku cenu, čak i po cenu toga da formira ustaške jedinice. Pa evo tamo vam jedinice kosa pevaju u sred splita mi smo ustaše i šta sad, zapevali se momci? Mjock nego ste im lepo to dozvolili i vozdra raja nemam ja ništa sa tim. Kao što mogu slobodnog i čistog srca reći da se slobodan milošević nije ni malo libio da uđe u taj rat, već naprotiv bio mu je jedan od prvih izbora i pri tom se nje libio koristiti sve i svakog pa i one koji će činiti zločine u toj nameri. Ja sam se borio i protiv jednih i protiv drugih i šta sad, nisam trebao ili oni nisu ni postojali pa sam se ja sa vazduhom hrvao? Postojali su draga, i postoje i danas u manjoj ili većoj meri fašizam i kriminal kao i zločinci svih fela nikada ne zastarevaju. Ja ti pričam kako je bilo, nisam ja stvarao te događaje, ovde su srbi koketirali sa komunizmom i kriminalom radi tog prokletog rata a vi tamo sa ustašama, niti sam slep niti ih nisam video pa pričam napamet. Вилер Текс and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 1 сат, Isusovo magare рече Ustaše i četnici su bili od 1941.do 1945.godine,koliko ti onda imaš godina?? Јел? Можда су униформе другачије али Хрватска је испунила усташки сан о етничкој чистоћи и покатоличавању преосталих Срба. Али никада се неће покатоличити сви, џабе. Четници у усташе иду у истој реченици једино у филмовима Вељка Булајића. Небо и земља. Ви Хрвати овде на форуму причате "мир мир нико није крив, али Срби су кривљи" причу и то сматрате помирењем,љубављу итд? Појма ви немате или сте намерно лицемери. Нек вам је Бог у помоћи. Isusovo magare and Данче* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 43 минута, Isusovo magare рече koji je prevazišao te gluposti s vaše strane o ustašama i sa naše strane o četnicima Čisto da ti razjasnim, ništa ja nisam stvarao pa da nešto moram da prevazilazim, kada budete i vi otvoreno govorili o svojim zločincima kao ja naprimer o slobodanu miloševiću onda možemo da razgovaramo o nekom prevazilaženju, ja sam odavno prevazišao ustaše i četnike iz partizanskih filmova ali vaše ustaše i naši zločinci postoje dok god se mi budemo pravili da nisu nikad postojali. Vidiš kako se ja ne junačim svojom sudbinom nego je sagledavam realno, prosto nismo imali izbora a ono malo izbora što nam je ostalo morali smo da rasporedimo na obe strane podjednako, plašim se da smo i mi tu koji nismo bili za taj rat zakazali, pa da možemo sada svi mirno da prevaziđemo sve kao da se ništa nije desilo. Nadam se da ćeš sada malo bolje i kvalitetnije sagledavati moje reči, jer si i ti tamo draga u hrvatskoj podjednako zakazala u protivratnoj kampanji kao i ja ovde, ali tebi je to izgleda lako prevazići, meni i nije baš... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2017 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 Ja sam za VSB-a bio uveren da je katolik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 @Isusovo magare ако можеш напиши зашто ово што сам написао сматраш нетачним. Не мора овде, да не гушимо тему. Може на пп. Заиста ме занима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 4 минута, Muramasa рече Ja sam za VSB-a bio uveren da je katolik. I ja isto.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 49 минута, Вилер Текс рече Ви Хрвати овде на форуму причате "мир мир нико није крив, али Срби су кривљи" причу и то сматрате помирењем,љубављу итд? Не само на форуму, него свукуде они тако се изјашњавају, Срби су криви што су живи. Па довољно ти је само што анкетирани грађани и грађанке по Загребу питају шта је Јасеновац, сви се праве луди, као не знају шта је, или они који знају кажу да су ту убијани Хрвати и неко од испитаника рече Јевреји, нико оне наше мученике и не спомену. Значи мука ми је од лицемера и квази хришћана који се позивају на љубав и мир у свету. -Владимир-, Вилер Текс and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 2 минута, Данче* рече Не само на форуму, него свукуде они тако се изјашњавају, Срби су криви што су живи. Па довољно ти је само што анкетирани грађани и грађанке по Загребу питају шта је Јасеновац, сви се праве луди, као не знају шта је, или они који знају кажу да су ту убијани Хрвати и неко од испитаника рече Јевреји, нико оне наше мученике и не спомену. Значи мука ми је од лицемера и квази хришћана који се опозивају на љубав и мир у свету. Апсолутно тачно! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 10 минута, Вилер Текс рече @Isusovo magare ако можеш напиши зашто ово што сам написао сматраш нетачним. Не мора овде, да не гушимо тему. Може на пп. Заиста ме занима. Za mene su ustaše i četnici jedno te isto...to je moje mišljenje..dok ti možda imaš mišljenje da su četnici nešto bolji.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2017 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 10 минута, Isusovo magare рече I ja isto.. Štaviše, mislio sam da je viđen za nekog budućeg papu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 12 минута, Isusovo magare рече Za mene su ustaše i četnici jedno te isto...to je moje mišljenje..dok ti možda imaš mišljenje da su četnici nešto bolji.. Ако тролујеш, онда ОК. Мада тема и није баш за то, сама си рекла да нема смисла спрдати се на рачун људске несреће. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 пре 8 минута, Isusovo magare рече Za mene su ustaše i četnici jedno te isto...to je moje mišljenje..dok ti možda imaš mišljenje da su četnici nešto bolji.. Јес вала, они четнички концентрациони логори су били баш гадни... Вилер Текс, Paradoksologija and -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука