Juanito Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 3 минута, Muramasa рече Meni se sviđa smrt nemačkog asa Heinricha Erhlera, koji je oborio dve B24-ke, ali za treću nije imao municije, pa se svojim mlaznjakom ME 262-kom zakucao u nju. Ovo su mu bile poslednje reči: "Theo, I have run out of ammunition. I'm going to ram this one. Good bye. We'll see each other in Valhalla." Нетачно. Ово су му биле последње речи: "Theo, habe gerade zwei Bomber abgeschossen und keine Munition mehr. Ich bin dabei, einen weiteren zu rammen. Wir sehen uns in Walhalla." GeniusAtWork and Iulianus је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 10 минута, Muramasa рече Meni se sviđa smrt nemačkog asa Heinricha Erhlera, koji je oborio dve B24-ke, ali za treću nije imao municije, pa se svojim mlaznjakom ME 262-kom zakucao u nju. Најмање пет пилота Југословеснког краљевског ваздухопловства је оставши без муниције у ваздушној борби против нациста у Априлском рату, урадило ово што ти помињеш (а што се зове "таран"), а теби се свиђа тај нациста... Лудило мозга... Volim_Sina_Bozjeg, Milan Nikolic, Ignjatije and 8 осталих је реаговао/ла на ово 8 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 6 часа, Џуманџи рече Jel delovalo otrovce? Je jesi sretna??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 29, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 2 минута, Милан Ракић рече Најмање пет пилота Југословеснког краљевског ваздухопловства је оставши без муниције у ваздушној борби против нациста у Априлском рату, урадило ово што ти помињеш (а што се зове "таран"), а теби се свиђа тај нациста... Лудило мозга... Za nacistu sam saznao tako što sam tražio učinak ME262-ke, diveći se tom inženjerskom remek-delu i pored opšte poznatih nesavršenosti ranih mlaznih motora. Posle toga sam video cifru od 200 pobeda na konvencionalnim elisno-klipnim lovcima (mislim da je bf109 bio u pitanju), pa tek onda za idealnu pogibiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 29, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 11 минута, Juanito рече Нетачно. Ово су му биле последње речи: "Theo, habe gerade zwei Bomber abgeschossen und keine Munition mehr. Ich bin dabei, einen weiteren zu rammen. Wir sehen uns in Walhalla." Utoliko bolje, nije bio christcuck, nego se borio za Valhalu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 5 минута, Isusovo magare рече Je jesi sretna??? а ви збоз доживотне Ратка Младића? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 29, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 1 минут, Снежана рече а ви збоз доживотне Ратка Младића? Sad me podseti da bih mogao da priupitam Mirobulja da li je onaj plan srpskih intelektualaca još uvek izvodljiv. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 Очито да је ријеч о самоубојству из части. Како ће реагирати надлежни бискуп? Кани ли дозволити опијело? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 4 часа, Juanito рече Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović vanredno se vraća sa Islanda, a i šefica diplomatije Marija Pejčinović-Burić prekinula je učešće na samitu u Abidžanu. U državi vlada vanredno stanje, Prvi program javne televizije suspendovao je sve emisije i emitovao emotivno obojen vanredni program uživo. Građani koji su samo pre nekoliko dana odobravali rad Suda u slučaju protiv Ratka Mladića, danas tvrde da su haške sudije nekompetentne. Izvor Јасно је да иза свега стоји српска мафија у Хагу, која га је наговорила на овај очајнички потез и истовремено подмитила судије и обезбеђење да унесу отров. Све са циљем рушења угледа хрватске државе и народа! Paradoksologija, Ignjatije, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 5 часа, Juanito рече Исправили... Paradoksologija and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 12 минута, Перезвон рече Очито да је ријеч о самоубојству из части. Како ће реагирати надлежни бискуп? Кани ли дозволити опијело? Чекамо Зајрона да нам објасни како би се могла направити изнимка те га прогласити и блаженим RYLAH and Данче* је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 29, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 Prvo da Česi snime klip. Bar će editovanje potrajati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 4 минута, Muramasa рече Prvo da Česi snime klip. Bar će editovanje potrajati. Сумњаш у Закија, па он је пун линкова као Ватиканска тајна архива и Александријска библиотека заједно. Данче*, RYLAH, Iulianus and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 40 минута, Снежана рече а ви збоз доживотне Ратка Младића? Mladic nije počinio samoubojstvo..a mi pricamo ovdje o samoubojstvu čovjeka koliko skužih.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 46 минута, Isusovo magare рече Je jesi sretna??? Ništa nama bez nas! Valjda će ope` da se pokarabasimo u takozvanom "drugom poluvremenu", pa kom najke kom adidaske. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука