Бартендаз Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!! НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!! НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!! НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!! НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!! НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!! НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!!НЕ ВОЛИМ ПРОГРАМИРАЊЕ!!! kriminalac 4chsmu1 :) dada 0122_tuk 0122_tuk Ухх ово ми је требало,разумите ме,имам јединицу,а сутра ћу још једну ако не урадим задатке.Тек сад видим како је живот тежак!!! Човече ладно ми је стварно лакше dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Кабинетско богословље. kriminalac У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Цитат - манипулацију - самосажаљење - лажну компететност лицемерје глуматање... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Цитат Цитат Кабинетско богословље. Kibernetsko kriminalac 4chsmu1 Шта? У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 -Кад на фејсу напишу."Позови ме кад видиш ово"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Кабинетско богословље. 4chsmu1 Kibernetsko 0203_cool .mislise. .mislise.Шта? :291291291: http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0 4chsmu1 У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 ne volim linkove za vikipediju :group111:.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Цитат -kad me odmjeravaju мора да си доооооооообра :group111: пс. шалим се мало, немо се вређаш :group111: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Kada mi zuju usi ... posle http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 не волим кад се људи свађају, уствари жалости ме. dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Цитат Kada mi zuju usi ... posle svirke мени тај ''звук'' буди лепе успомене dadaмада је последњи пут да чујем ту фреквенцију greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=5692.msg433277#msg433277 date=1304728038] Цитат Kada mi zuju usi ... posle svirke мени тај ''звук'' буди лепе успомене dadaмада је последњи пут да чујем ту фреквенцију greengrin greengrin greengrin I meni, samo sto nemogu da zaspim A sto ako smem da pitam http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Цитат [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=5692.msg433277#msg433277 date=1304728038] Цитат Kada mi zuju usi ... posle svirke мени тај ''звук'' буди лепе успомене greengrinмада је последњи пут да чујем ту фреквенцију greengrin :) I meni, samo sto nemogu da zaspim A sto ako smem da pitam ма смеш, слободно ме све питај greengrin добре журке, нема више таквих - квалитетних. сад само неки рке-коке, полу празни штимунзи и више је за намештај него за ђуску ... некад је било да инвентар оживи, данас ми је некако празно. тешко је кад се човек навикне на квалитет, сузи се толеранција dada ко кад те неко са балета гурне у гранд, отприлике клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=5692.msg433282#msg433282 date=1304728669] Цитат [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=5692.msg433277#msg433277 date=1304728038] Цитат Kada mi zuju usi ... posle svirke мени тај ''звук'' буди лепе успомене greengrinмада је последњи пут да чујем ту фреквенцију greengrin :) I meni, samo sto nemogu da zaspim A sto ako smem da pitam ма смеш, слободно ме све питај greengrin добре журке, нема више таквих - квалитетних. сад само неки рке-коке, полу празни штимунзи и више је за намештај него за ђуску ... некад је било да инвентар оживи, данас ми је некако празно. тешко је кад се човек навикне на квалитет, сузи се толеранција dada ко кад те неко са балета гурне у гранд, отприлике Da nažalost je tako... komercijala je ušla u venama većine i došlo je do spontanog abortusa kvalitetnog (hahahah kako mi je ovo palo napamet hahahahaha ) http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Kad ustanem usred dana http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука