ruska kneginjica Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 - што бре ретко ко капира неке теме, а тек зид ћутања који се доживљава ... - што не умем приземније, употребљивије, корисније, практичније да објасним или радим неке ствари - сопствено блебетање, а ПОГОТОВО кад се молим, тешко ми да се слушам joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Antusa Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Da radim u crnogorskoj firmi... Tunjave i tupave momke.. Budjenje...posle mirnog,molitvenog sna... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Мене страшно нервира то што се у Цркви толико много прича о љубави и заједници, а толико мало на делу показује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Ne volim kada kasnim svaki put, gde god da krenem (po 20ak minuta najmanje), a ljudi veruju ono moje "Tu sam za dva minuta", pa me cekaju greengrin Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 Мене страшно нервира то што се у Цркви толико много прича о љубави и заједници, а толико мало на делу показује. Пуна уста љубави, а срца празна. prstgore ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 Не волим: - намћорасте људе - оне који галамом хоће да реше проблем Не волим што сам такав :cheesy: prstgore, па ме због тога брат мој Никола не воли bangin Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 Не волим лицемерје и велике речи... Нажалост оне најчешће крију ситне душе. Као ни лажни патриотизам иза кога се увек крије згртање лове, а не љубав према земљи. Не волим ни то што нам је тренутно стање у Цркви и држави као у ''Вођи'' итд. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 ne volim kad mi omiljene gaće požute (znate već gde),kad mi žena opere omiljene farmerke bez mog znanja jer tvrdi da su užasne a one nisu čak ni pošteno prljave i kad mi se omiljene čarape usmrde .... inače od garderobe imam po jedno od svega omiljeno i to nosim do besveti a gomila ostalih stvari čeka na red Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 link=topic=5692.msg305387#msg305387 date=1291148918] ne volim kad mi omiljene gaće požute (znate već gde),kad mi žena opere omiljene farmerke bez mog znanja jer tvrdi da su užasne a one nisu čak ni pošteno prljave i kad mi se omiljene čarape usmrde .... inače od garderobe imam po jedno od svega omiljeno i to nosim do besveti a gomila ostalih stvari čeka na red Ја зато не волим да носим беле гаће smej.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 ne volim kad me požuruju ne volim kad su ljudi oko mene tužni ne volim kad ne volim "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Новембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 - када неко замењује тезе у свему - када ме неко пројектује према себи за неку своју идеју а не пита ни "како си?" - када неко намеће кривицу само да би сакрио своју - када посете неких људи трају дуже него што треба не марећи за моје време - не волим кад сам досадан http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 - када посете неких људи трају дуже него што треба не марећи за моје време onda na vratima lepo napišeš od kad do kad primaš posete "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 otkud znaš da ima vrata... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 link=topic=5692.msg305539#msg305539 date=1291156878] otkud znaš da ima vrata... predpostavljam 89898989898989 pa kroz nešto moraju da prodju da bi ušli "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 vrlo verovatno.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука