Маша Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Kad sednem za sto koji je nizak, a stolica visoka pa moram da se savijam dok jedem (99.9% slucajeva) kad ide dim od cigare u mom pravcu kad sam umorna a nemam gde da prilegnem bc bc bc muziku u kaficima pojacanu do daske (tu i ne sedim duze od 1 sec) spletkarose kad me prijatelj laze (poludim i to izrazim recima) svoje misli kad neko blene u mene (obicno ga pitam sha je bilo, a?-ko neku babu pre neki dan) idiJote vozace kad sam besna to sto vec dve godine ne mogu normalno da se krecem visak kg i sto ne mogu da se oblacim kako bih volela vec kao Luis mrzim svoju lenjost to sto zivim u proslosti Louis i Južni Vetar - Kamerav (1988) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Au Smile al si ti neki namcor .gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Ne volim kad neko mljacka dok ja jedem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Ne volim kad neko mljacka dok ja jedemмислиш, једе ти из уста? 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Ne volim kad neko mljacka dok ja jedemмислиш, једе ти из уста? 0110_hahahaNe nego mi odzvanja u ušima i jako me nervira Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 мислиш, једе ти из уста? hahahahhahaaa nervira me shto ne mogu da pravilno ubodem citat ovde :mad: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Medo, mislim da si zreo da objavish memoare.... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Medo, mislim da si zreo da objavish memoare.... 0104_cheesy сестро драга, ЦЕО ФОРУМ су моји мемоари, само погледај колико сам времена провео на њему и оставио слова иза :mad: 0102_laugh :cheesy2:пс сем тога немам довољно година, морао би да их стално допуњавам :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Кад неко жваку из својих устију стави у пикслу на столу или још горе на тацну. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 jao da...kad se na tu istu, ostavljenu zhvaku zalepim negde po gradskom prevozu........ pa po knjizi "reshenje za sve fleke" ostanem bez rukava na jakni, pokushavajuc' da je skinem peglom po literarnom uputstvu...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 jao da...kad se na tu istu, ostavljenu zhvaku zalepim negde po gradskom prevozu........ pa po knjizi "reshenje za sve fleke" ostanem bez rukava na jakni, pokushavajuc' da je skinem peglom po literarnom uputstvu...... Да, да, ја због тога не волим ни да жваћем жваке већ користим винтер-фреш бомбоне. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Кад неко жваку из својих устију стави у пикслу на столу или још горе на тацну.извини, али могу да скапирам за тацну, али што не у писклу, која и служи за ђубре? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Ne volim da cekam u redu u posti u 8.mesecu trudnoce i jos da me neko pita da li moze preko reda :mad: umesto da se neko seti i pusti mene!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Auuuu... pa vi ste svi relativno normalni. Ja ne smem ni da pocnem da nabrajam, odmah ce da dodju dvojica u belom da me vode... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Кад неко жваку из својих устију стави у пикслу на столу или још горе на тацну.извини, али могу да скапирам за тацну, али што не у писклу, која и служи за ђубре?Зато што ми то делује исто као да било шта друго жваће па испљуне на сто, не видим што би жвака била ту изузетак. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука