Никола Ђоловић Написано Мај 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 - кад је пуна пиксла - кад биљка нема воде - издувни гасови нафте на аутобуској станици - стајање воза у месту - охоле контролоре у гсп-у - зубато сунце - препуне контејнере http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Мај 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 - пацове - кад неко кине у мом правцу а не стави руку - мотористе који развију велику брзину на 5 метара - кад неко пробира по храни - нелагодну тишину у дијалогу - када сви око мене куцају смс а нико не проговара - кад богати кукају да немају - неоснован цинизам http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 7, 2010 Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 Кад падне град, као јуче, и сатре воћњаке и усеве, а надлежни кажу да немају довољно ракета противсатирачких. 0205_whistling Узвините, много сам љута па не могу да будем духовита. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 7, 2010 Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 - издувни гасови нафте на аутобуској станици - стајање воза у месту I ja, i ja... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2010 Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 - кад је пуна пиксла - кад биљка нема воде јес, ово је стварно тотални аут ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Мај 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 - кад загори палачинка - кад случајно згазим пужа - кад Сека Алексић говори о скромности - кад ме неко убеђује шта сам хтео да кажем а мислио сам на нешто друго - кад богомољка поједе мужјака након односа - кад су људи превише озбиљни или неозбиљни - бљузгавице - људе који оптерећују својим бригама а не питају за туђе - наглу инерцију лифта http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 - кад ме неко убеђује шта сам хтео да кажем а мислио сам на нешто друго - људе који оптерећују својим бригама а не питају за туђе YES! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 - кад богомољка поједе мужјака након односа 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vessna Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Ne volim: -kad se javim na telefon i cujem:-Ko je to? -Pink tv -komarce,muve i svu ostalu gamad koja se izmigolji cim grane sunce -kad neko misli da sve zna najbolje i zna sta ja mislim i sta sam htela da kazem i uradim -hladnu kafu -kad stignem kuci i zateknem haos -reklame za prasak za ves i za uloske (sa krilcima) Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Не волим: -Када ујутру устанем и боли ме грло -Када комшије одврну "до даске" народњаке -када ми неко добацује "скрати попе" -поделе у Цркви на "старо и ново" -предизборне кампање -врачаре и гатаре тј. њихова делања -када ми неко каже: "добро се живело за време Тита" а има још тога, ово је само почетак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Не волим што после пијанке мора три дана да ме је срамота од остатка космоса smil41cb5615a0b72.gif pivo slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu crvenilo crvenilo crvenilo ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Не волим када некога ко ми је хитно потребан позовем на мобилни, а онда чујем: "Бесплатно обавештење... корисник тренутно није доступан, молимо вас позовите касније. Хвала" Ух... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 - кад случајно згазим пужа - људе који оптерећују својим бригама а не питају за туђе - кад мисле да сам сисао весла, само зато што нисам као они- пацијенте - тумаче - кад сам сам у кући - бесконачне рекламе које морају да ме силују са екрана - људе који ти копају очи зато што њима нешто смета клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vessna Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 ooo,daaa kad komsije doju iz inostranstva pa odvrnu muziku do daske od jutra do sutra-narodnu,naravno Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 *ПРАШИНУ коју је немогуће истребити у Земуну, док је на селу НЕМА! *Прљава купатила *прљавштину генерално *кад ме бабе из улаза, које су увек начичкане на клупи, анализирају и оговарају а немају појма ништа о мени, нити ће икад сазнати 4chsmu1) *кад платим нет а онда га искључе јер још није прокњижена уплата *што одавно не могу да се облачим и обувам где и ''сав нормалан свет'', јер у нашој земљи све је прилагођено Лилипутанцима а Гуливери нек се снађу 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука