konstantin Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Не волим што ме г**** gnjide??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Не волим што ме г**** gnjide???го*** 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Не волим што ме г**** gnjide???го*** 1312_womens golaci?? gordi? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0409_feel.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 gotovani, bre...... 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 gotovani, bre...... bliss jeeee Емо, кад ћеш у инвентар... bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt='0705_read' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 - мамурлук - уштогљене људе - загушљив ваздух у соби - Гранд-народњаке - Стивен Сигала Sta ti je Stiven skrivio??? zru ајд чик га тужи klapklap bendoff клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovano-Jovanke Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 - кад ме пробуди зујање мухе у соби - врућину - прљаво суђе натрпано у судопери без икаквог реда, прљаве шерпе у судопери - стопала (не волим ни своја, а камо ли туђа) - кад ме неко уштине само за кожу mocart Што год ткаш, везуј конце за Небо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 - стопала (не волим ни своја, а камо ли туђа)видиш, приметио сам једну генерално женску појаву да имају неки трип са својим и туђим стопалима ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovano-Jovanke Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 - стопала (не волим ни своја, а камо ли туђа)видиш, приметио сам једну генерално женску појаву да имају неки трип са својим и туђим стопалима ... Не знам да ли је трип, али тако је. Мада, може бити и посљедица тренирања каратеа, е ту сам се свега нагледала, још кад на такмичењу одеш код доктора да ти сијече жуљеве, а ноге прљаве, пуне нових и старих жуљева, неке тврде коже, па како да их волим? zru Што год ткаш, везуј конце за Небо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 - стопала (не волим ни своја, а камо ли туђа)видиш, приметио сам једну генерално женску појаву да имају неки трип са својим и туђим стопалима ... За својих година не сметаху ми стопала, а знам да сам женско, захвална сам својим стопалима што ме верно служе, а са анатомске стране гледано, чини ми се да у њима има највише кошчица. Него гледам ових дана да им купим неке поштене анатомске сандале... zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 па како да их волим? 4chsmu1па твоје су, можда је груб пример, али замисли како би ти било да их немаш zru клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Шта не волите? ovako ne volim svoj idiotizam ne volim kada me preterano hvale ne volim kada mi neko kaze da me zna bolje nego sto sam sebe poznajem itd.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovano-Jovanke Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 па како да их волим? 4chsmu1па твоје су, можда је груб пример, али замисли како би ти било да их немаш zru Па наравно да сам захвална драгом Господу што их имам, овај закључак је више био шала И, далеко од тога и да ми сметају и било шта, него једноставно не волим контакт са стопалима. Што год ткаш, везуј конце за Небо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 па како да их волим? 0110_hahahaпа твоје су, можда је груб пример, али замисли како би ти било да их немаш stadaradim Па наравно да сам захвална драгом Господу што их имам, овај закључак је више био шала 0102_laugh И, далеко од тога и да ми сметају и било шта, него једноставно не волим контакт са стопалима. извини, ја сам БУКВАлиста 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovano-Jovanke Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Ма уреду је 0104_cheesy Што год ткаш, везуј конце за Небо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука