Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 дефинитивно су каблови ненормалан проблем, и ја се изнервирам кад треба да их раздвојим после неког времена коришћења и псујем Томаса Едисона што није дозволио Тесли да спроведе бежично напајање уређаја ... емилија, овај мобилни је дефинитивно решење за тебе isus-sinai клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 savrshen ! Hvala! Ljudi, znate li vi da ja josh uvek ne znam da ukljucim TV? Sreca pa i ne gledam nishta. To je neka numericka TV, ali ako su klinci pre toga nakacili play station, nema shanse da se snadjem koji modem treba aktivirati, koje dugmice i kojim redom ispritiskati (odjavish play, prijavish TV, odjavish jedan modem, prijavish drugi i uvek mi blokira na omrazheni MTV. Nema shanse da pustim program koji ja 'ocu. To me ne iznervira toliko koliko njihova snalazljivost za minut, sa dva poteza dovedu sve u red i svaki put to urade drukcije, zato i ne mogu da popamtim. Mislim da bih lakshe naucila da "vozim" helikopter nego da se snadjem u ovome. Zato citam..stalno citam..... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 да, још мало па ће и за живот бити потребно упутство за употребу 0102_laugh и мене нервира што не могу да нађем клот телефон са широким контактима и телефонирањем, а у тој класи ми се нуди гомила непотребних ствари - музика, интернет, радио, камера ... ко да купујем комп, а не доступност. што је још горе, исто кошта а екран је ко длан, СМОРРРР 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> ће постанемо робље и званично, видим ја. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Šta je ovo Medo? Je li postoji tvarno ovakav tel kod nas? Ovo bi i ja sebi nabavio.... Ne treba mi ništa više... Mogu li poruke na ovome .... PS. Liči na digitron. Super je..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 дефинитивно су каблови ненормалан проблем, и ја се изнервирам кад треба да их раздвојим после неког времена коришћења и псујем Томаса Едисона што није дозволио Тесли да спроведе бежично напајање уређаја ... емилија, овај мобилни је дефинитивно решење за тебе 0205_whistling Ово ми пре личи за Американце...у стилу, велики семафори, велика слова, велики бројеви... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Ali je praktično ... Samo da se zove i smsuje :smiley: ... A mislim da je malih dimenzija, samo na slici izgleda velik.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Ali je praktično ... Samo da se zove i smsuje :smiley: ... A mislim da je malih dimenzija, samo na slici izgleda velik.... јесте, баш је згодан и мали.http://www.vipmobile.rs/privatni/postpaid/mobilni-telefoni/vip-112.827.html имаш и спецификацију шта све има Hristos vaskrse закључавање је на клизач са стране клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 E stvarno mi se sviđa... Jedino što kad odeš negde ne možeš da slikaš ako ti se zato ukaže prilika.... Ali ljudi kojima tel služi samo za pričanje i sms, kao mojim matorim, ne treba ništa bolje.... Btw. Neki dan mi drugar kaže da sada mogu one postpaid pakete uzeti i ljudi koji nisu u stalnom radnom odnosu, pa eto ako kome zatreba tel za 1 din, možete ga nabaviti.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 E stvarno mi se sviđa... Jedino što kad odeš negde ne možeš da slikaš ako ti se zato ukaže prilika.... Ali ljudi kojima tel služi samo za pričanje i sms, kao mojim matorim, ne treba ništa bolje.... Btw. Neki dan mi drugar kaže da sada mogu one postpaid pakete uzeti i ljudi koji nisu u stalnom radnom odnosu, pa eto ako kome zatreba tel za 1 din, možete ga nabaviti.... под условом да су кредитно способни поготово код VIP, а што повлачи да они који нису у радном односу ''стимулишу'' се увртањем руке да плате три месеца унапред постпејд претплату.за мој појам, шта боли уво VIP да ли сам кредитно способан, њихов је проблем коме и зашто дају телефон и претплату, а не банку која их кредитира у међувремену. ионако су осигурани на 5% људи да НИКАД не плате претплату. и тако те инсајд форе да вам продам. каква смо ми идиотска држава, нема права тако нешто неко да ти тражи, такве провере, а ако слободно дамо, онда не крше закон јер претплатник не зна своја права. НАРАВНО, ако не дозволиш, нема телефона. пих, да имам времена и пара, тачно би их тужио и у новине послао. исто као што риџовани НЕ СМЕЈУ да идентификују грађане по превозу, али ако им слободно даш ЛК или пасош, могу ... може само мурија или неко са озбиљнијом идентификацијом, чак ни Војна Полиција не сме да грађанина идентификује ако је у цивилу. рупе у закону се код нас поистовећују са рупом у глави, очигледно. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Ma ovaj moj drug ne radi uopšte, niti je kreditno sposoban... Hajde, baš ću ga pitati na koju je foru uzeo telefon, pa ću javiti .... Možda nije VIP? Ne znam .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Ma ovaj moj drug ne radi uopšte, niti je kreditno sposoban... Hajde, baš ću ga pitati na koju je foru uzeo telefon, pa ću javiti .... Možda nije VIP? Ne znam ....мислим да телеКнори и МиТеСери не траже кредитну способност ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 - ровито јаје - прљаву косу - непостојаност у темама - излапелу киселу воду - непоштовање ауторитета - вишедеценијску демагогију политичара - када не могу да се почешем по леђима - када ми се отопи чоколадица у ранцу - када нема кафе у кући http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Не волим кад неко скува пасуљ у само једну воду Кад одем у ресторан наручим пицу, шпагете или лазање и конобар ми не донесе `леба, па ја морам да га подсетим. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Не волим кад неко скува пасуљ у само једну воду Кад одем у ресторан наручим пицу, шпагете или лазање и конобар ми не донесе `леба, па ја морам да га подсетим. ау животе, па ово су озбиљни преступи 0102_laugh исто једем пасту са лебом али не и пицу dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 - непоштовање ауторитетауф, мени једини ауторите Бог, сви остали су у нивоу са мном ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука