Jump to content

Јереј Угрин Поповић

Оцени ову тему

Guest Alefshin

DA LI SE NAKON LITURGIJE ZADRZITE U PAROHIJSKOM DOMU RAZGOVARAJUCI MEDJUSOBNO   

13 члановâ је гласало

1. 1. DA LI SE NAKON LITURGIJE ZADRZITE U PAROHIJSKOM DOMU RAZGOVARAJUCI MEDJUSOBNO

• DA, pet minuta
      0
    • DA, deset minuta
      2
    • DA, sat i vise
      5
    • Kako kada
      2
    • NE, nikada
      4

Препоручена порука

• Одговори 637
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

ma da,prvog dana domaći...ima li veće gluposti...sećam se u 3. god. gimnazije,ladno smo radili pesmu albatros,od bodlera odmah,bukvalno 1. časa....i domaći bio da se nauči napamet...mislim da je 2-3 djaka imalo čitanku

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

pa nego sta nego domaci 8086.gif 0202_238 mazenje

ja sam morala da se pretvaram u babarogu da bi mi deca uradila domaci srcee srcee

nedostaju mi decica, sad se setih, neko vreme vec ne izigravam strasilo srcee

Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Када смо већ код домаћег, објавио сам још један текст, тако да...а шта друго - мислите о томе и те мисли поделите са нама.  :smiley:

Бог вас благословио - Угрин

Подели на овим сајтовима

ne znam gde bih stavila ovaj post....

40 godina su bili državni neprijatelji..nepoželjni , nepodobni za bilo šta sem za porugu, prezir, psovke,podcenjivanje...krišom krštavali, krišom rezali slavski kolač, krišom držali opela...njihovoj deci se rugali, podmetali ismevali...prisluškuvali telefone...popadijama u lonac virili..nepoželjni svuda..na roditeljskom sastanku..u autobusu...na ulici..vrebali im greške...svaki postipak stavljali pod lupu..okoreli komunisti  su postili na Veliki Petak ali sveštenici..oni su sigurno jeli meso...jer oni su krivi

Danas..preobućeni i presvučeni komunisti kojima je forma draža od suštine..koji žele da promene svet ali ne znaju da prvo moraju da promene sebe..isto to rade samo drugačije..podlije..pod pokrićem vere...danas ih nazivaju jereticima...novatorcima...opet im vire u lonce...špijuniraju ih...kradu privatne fotografije i njima mašu kao dokazima..opet poruga..opet neprijatelji

Narodu nikada ugoditi

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mada, kada vec dotakoste temu... procitao sam X puta da se odredjeni ljudi ne slazu sa mnom ali ni na jednom mestu nisam procitao u cemu se to oni ne slazu sa mnom. Voleo bih to da znam, no, vise od toga bih voleo da to bude osnova jednog dijaloga koji ce razresiti nedoumice i produbiti razmisljanja; kao neslagajucih tako i moja, kao i onih koji to budu samo citali. Zato, nemojte ljubomorno cuvati bisere svojih misli vec ih podelite sa nama. Razmisljajmo zajedno! 0104_cheesy

Mir Vam - Ugrin

Подели на овим сајтовима

?????? ??? ?,??????, ?????  ???,????? ? ?????? ? ??????!!!

???, ??????, ?????? ????? ?????? ?, ??????, ???????? ??? ????????....

Mada, kada vec dotakoste temu... procitao sam X puta da se odredjeni ljudi ne slazu sa mnom ali ni na jednom mestu nisam procitao u cemu se to oni ne slazu sa mnom. Voleo bih to da znam, no, vise od toga bih voleo da to bude osnova jednog dijaloga koji ce razresiti nedoumice i produbiti razmisljanja; kao neslagajucih tako i moja, kao i onih koji to budu samo citali. Zato, nemojte ljubomorno cuvati bisere svojih misli vec ih podelite sa nama. Razmisljajmo zajedno! 0104_cheesy

Mir Vam - Ugrin

???? ??? ???? ??? ????????? ????? ??????????, ?????????? ????? ?????????? ???? ???? ???????, ????? ????????, ???? ???? ????????, ? ????? ???????? ???? ???????? ??? ???? ??? ??????????, ? ???? ???? ??? ??????? ??????????? ?????????, ???? ???????,

????? ?????? ????????? ?? ????? ???????? ?? ???????????? ?????????, ?? ?????? ???????????? ? ?? ????? ????? ?? ?????? ?????????? ???????????? ???????????, ??? ? ????????????, ?????????? ?????,

?? ??? ?? ????? ??????? ?????????.

? ??? ? ????? ??????????? ?????????, ???? ??? ?? ?????, ?????? ?? ? ??? ??????, ?? ?? ??? ??????? ?? ??? ????? ?????? ????????? ????, ??? ??-??.

??? ?????? ?????????? ?? ?????? ????? ???? ?????? ???? ??????? ??????? ????????....

??????, ? ?? ?? ?? ???????? ??? ????? ???? ???????????....

????????? ? ???????????? ?. ??????

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ne razumem recenicu - poreklo koje sami isticete? Na koji nacin, i gde, isticem svoje poreklo? Kao i to, ako je tako, kakvo je to moje poreklo, ko su moji dedovi...to sigurno morate znati ako je toliko puta isticano?!? Mada me takodje zanima i vas motiv pominjanja doticnog sa obzirom na temu koja je pred nama. I da, svakako, ne zelim nista preko P.P. vec na ovom virtualnom prostoru, ne bi li svima bilo na korist, te me svakako i interesuje zasto ste pomislili drugacije sa obzirom da sam bio jasan u predhodnoj poruci. Ili, mozda nisam?

P.S. Ne postoji moje ucenje vec samo i iskljucivo - ucenje Crkve!

Bog vas blagoslovio - Ugrin

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mir Vam - Ugrin

Eto, zar - razmisljajmo zajedno - nije dovoljno jasno? Mada, ne razumem, I.S., zasto ste se vi nasli prozvanim da budete P.R. svih neslagajucih dok sami to nigde niste posebno isticali; ili, mozda jeste? U svakom slucaju, misljenja sam da ce to biti izuzetno korisno za sve. Zar ne?

Mir Vam - Ugrin

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог и благослови о.Угрине!

Жао ми је што нисте препознали сарказам у мом одговору, сарказам као сугестију, да баш због неких форумаша који су непристојно разглабали између осталог и о Вама, не видим разлог новог сумирања разлога неслагања, јер би по мом мишљењу поново пробудили нечастивог у наведеним непристојним форумашима...У том контексту сам написао и порекло које сами истичете, јер то говори да Ваше порекло једноставно уткано у Вама, неће Вам дозволити да се са таквим људима борите, боље речено спуштате на њихов ниво непристојности.А да ли сте га истакли, па јесте и то опет у очигледно револтираном ставу у одговорима н.пр.Максу, представнику наведених форумаша.

Ако будете имали жељу и времена да погледате моје постове на овом форуму, видећете да има сасвим мало или уопште нема мог неслагања са Вашим текстовима и размишљањима, као да сам и покушао све време вашег одсуства да заштитим Ваш интегритет, не лично Вас, већ Вас као Свештеника, и једног од активнијег члана овог форума,који врло очигледно веома позитивно утиче на иницирање самосталног размишљања сваког од нас.

Ето, то био био мој скроман одговор, али надасве искрен као и увек.

Праштајте о.Угрине, мени неукоме

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Eh, to nije bas vesela perspektiva zivota utemeljenog na Hristu niti bi iko mogao izdrzati takav zivot da on nije utemeljen bas na Hristu. Hristos posredi nas! - mislite o tome. :smiley: :smiley: :smiley:

Bog vas blagoslovio - Ugrin

sa ovom re?enicom ste rekli suštinu  :smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...