АлександраВ Написано Август 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Изабрани, потпуно насумично, као небитни бројеви добитне комбинације поново ћемо се измешати вртећи се једни око других. Sanja Т., Данче*, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Бројеви се нижу један за другим, у бесконачним редовима дугим. Мере колико овог и колико оног има, ал не могу да замарам се њима. Радије бих да мислим на таласе, барке,мреже и бокале вина. Југ ми недостаје. Још увек чека ме Аргентина. ana čarnojević, Биљана 1234, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Argentina, nemoj plakati za mnom Istina je da te nikad nisam ostavila kroz sve te teške dane Moga ludog života održala sam obećanje Nisam te ZABORAVILA Вилер Текс, Sanja Т., Биљана 1234 and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Zaboravila krcag , kad posla na VODU. Zahvatala rukama, k'olko popit' mogu. Ako se sad udaljim, zedj ce brzo stici... Bez zaliha ne mogu od vode otici... Donesite krcag, braco moja mila. Nazdravlje nam voda nepresusna bila! Данче*, АлександраВ, Вилер Текс and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Воду из камена не можеш пити очима без маште. Тамо где теку сумње не назире се пут светлости. Имеђу твоје непрестане песме стоје три трена тишине. Они све говоре... Биљана 1234, Данче*, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Put...prasina...prerija... Zanos...masta...polet sav... Vode me u ZAGRLJAJ, u nov zivot obecan! Nek' sam prasnjav i umoran... Kroz muku je srecan kraj! Данче*, Жедни, Вилер Текс and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 згрљај, уточиште бива КАД пружамо срца својих тишине и онда, видиш,и светови сви тишину заискају јер ето, песак воде придржава АлександраВ, Goku, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Kad vila na polju zaigra U ime prica iz davnina Srce radoscu zasija SECANJE na predke Iz duse se izvija Razvedri lice i misli Novu snagu nam daje Tako ce vekovima biti Kroz nove narastaje Данче*, АлександраВ, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Сећање на смрт као најлепши букет поклањам себи свакодневно, да жива останем да боља постанем да мртва не умрем... Goku, Sanja Т., Вилер Текс and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 Десет дана ништа нисте написали овде, ајд ја да се мало прихватим :-) forum svakodnevno prestajem posvednevno ostajem zdrav razum u klin nešto drugo u ploču zdrav razum u DIM što se podiže noću ;-) Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 Дим се дими и даје сигнале, техника штапа и канапа- ал успећемо брале. Најслађа је победа кад кажу-шансе су ти мале! То су они мечеви што се уписују у анале. Хала пуна-финале. Ти ко Давид, неискусан мали-ал велико ти срце! Противник је већ у хоризонтали. Vladan :::. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 26, 2017 Пријави Подели Написано Август 26, 2017 lawyer najslađa slika sada daleko je od mene u umu je još mlada ne odlazi još od mene i priča možda nova mutno je naslućujem sastavljenu od snova ipak ne odbacujem ana čarnojević, АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 27, 2017 Пријави Подели Написано Август 27, 2017 Naslucujem... Ocekivanja su vasa, velika u ovom trenutku... Ocekujete mudrost neku... Novo slovo...pisano iz duse... ...ili mozda, iz iskustva, stecenog kroz zivot! Nema toga... Zao mi je... Danas je TISINA....mir u mojoj dusi. Danas skupljam snagu, za buduce dane. Danas se ne dajem.... Vladan :::. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 moljci tišina se pretvorila u mećavu u najavi u veliku mala sila preti sve da poplavi štapićima za jelo ispitujem veliku dinjušto je teško govorim smeloda otvorimo našu škrinju АлександраВ, RYLAH, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2017 Говорим као мајка смирено и топло, говорим као жена мазно и кротко, говорим као пријатељгласно и отворено, говорим као логопед јасно и очигледно. Једино када говорим као ја, ћутим. Vladan :::., Tavita, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука