Драшко Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 Kada vas boli duša, jel imate kome da to ispričate i da li vam bude lakše i da li nadjete put ili čak rešenje? Kada vas neko nenamerno povredi nekom izjavom, konstatacijom ili pitanjem, da li prećutkujete ili se desi da obajsnite da vas ta izjava, pitanje....itd...povredjuje? АлександраВ, Phoebe, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 Је л` женско? obi-wan, Phoebe, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 On 6. 7. 2017. at 21:06, Драшко рече Kada vas boli duša, jel imate kome da to ispričate i da li vam bude lakše i da li nadjete put ili čak rešenje? Expand Имам, само не могу све свима рећи. Неке теме могу разумјети само одређене особе. On 6. 7. 2017. at 21:06, Драшко рече Kada vas neko nenamerno povredi nekom izjavom, konstatacijom ili pitanjem, da li prećutkujete ili se desi da obajsnite da vas ta izjava, pitanje....itd...povredjuje? Expand Прећутим у 99% случајева. Или је било ненамјерно, или сам ја погрешно схватио, или сам осјетљивији од саговорника - па што да се љутим? Када је намјерно, исто прећутим јер зашто да се бавим таквом особом ако је тек тако безобразна. Ако је то прешло неку границу обзира, једноставно прекинем контакт. Лакше мени, лакше безобразнику. Једино када реагујем јесте када неко активно и свјесно залази у мој простор или ме константно "напада". Тада је реакција брза, тренутна и експлозивна. Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 6, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 On 6. 7. 2017. at 21:13, Grizzly Adams рече Је л` женско? Expand Videćemo Šalim se Neovisno o polu Kaludjerovic Sreten, "Tamo daleko" and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 On 6. 7. 2017. at 21:30, Драшко рече Videćemo Šalim se Neovisno o polu Expand Па није неовисно... Најбоље је разговарати о томе са добрим пријатељем, истог пола. Боље се разумете. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 On 6. 7. 2017. at 21:30, Драшко рече Neovisno o polu Expand Što kaže Šešelj ne razumem što to znači,treba prevodilac. Kad me boli duša obratim se Bogu a nenamerne povrede prašćam. Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, Phoebe and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 On 6. 7. 2017. at 21:35, Grizzly Adams рече Па није неовисно... Најбоље је разговарати о томе са добрим пријатељем, истог пола. Боље се разумете. Expand Није нужно то истинито Lady Godiva, АлександраВ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 On 6. 7. 2017. at 21:35, Grizzly Adams рече Па није неовисно... Најбоље је разговарати о томе са добрим пријатељем, истог пола. Боље се разумете. Expand Ја сам окружена женама, онекада се осећам као кључар женског затвора , и све је то супер, али у некум ситуацијама је потребно и супротно мишљење, другачији угао гледања на ствари. Kaludjerovic Sreten, "Tamo daleko", Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 On 6. 7. 2017. at 21:49, Снежана рече Ја сам окружена женама, онекада се осећам као кључар женског затвора , и све је то супер, али у некум ситуацијама је потребно и супротно мишљење, другачији угао гледања на ствари. Expand Ако оћеш супротно мишљење, онда причај са женском. Увек ће да добијеш супротно... Ђорђе Р, JESSY, Војвода7 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 ма има и вас који у једној памети не можете ни да се обујете Sent from my 5022X using Pouke.org mobile app Kaludjerovic Sreten and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 On 6. 7. 2017. at 21:06, Драшко рече Kada vas boli duša, jel imate kome da to ispričate i da li vam bude lakše i da li nadjete put ili čak rešenje? Expand i da ispričaš kome,to ti je trenutno olakšanje. ako si dovoljno lud i prihvatiš bol, blagodariš i taj te bol onda preobrazi. meni je bilo tako. znači vaskrsenje ne biva bez smrti. što kaže pjesma: boli, boli..neka boliiii...duša ranjenaaaaa On 6. 7. 2017. at 21:06, Драшко рече Kada vas neko nenamerno povredi nekom izjavom, konstatacijom ili pitanjem, da li prećutkujete ili se desi da obajsnite da vas ta izjava, pitanje....itd...povredjuje? Expand vi ste osećajna osoba... Kaludjerovic Sreten and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 On 6. 7. 2017. at 21:06, Драшко рече Kada vas boli duša, jel imate kome da to ispričate i da li vam bude lakše i da li nadjete put ili čak rešenje? Kada vas neko nenamerno povredi nekom izjavom, konstatacijom ili pitanjem, da li prećutkujete ili se desi da obajsnite da vas ta izjava, pitanje....itd...povredjuje? Expand Ненамерно? Одмах истој особи, ако је блиска и драга. Можда намерно, ал на кварно? Мужу, шта ће јадан Kaludjerovic Sreten, Драшко, Goku and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 On 6. 7. 2017. at 21:06, Драшко рече Kada vas boli duša, jel imate kome da to ispričate i da li vam bude lakše Expand Za ovo što mene boli ne mogu da ispričam... Ne bi mi ni bilo lakše verovatno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 6, 2017 Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 да и ја се исто мужу јадам, осим за љубавне проблеме, мсм није да ми је још увек најбоља другарица Ђорђе Р, Kaludjerovic Sreten and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 6, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2017 On 6. 7. 2017. at 22:31, Аурор рече Za ovo što mene boli ne mogu da ispričam... Ne bi mi ni bilo lakše verovatno. Expand A što ne možeš, ako smem da pitam? АлександраВ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука