JOCCCA Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Ako mozemo ovde da dajemo slike retkih ikona. Cesto na njih nailazimo i u crkvama. To je posebna stvar ali ne mislim na ikone sa politicarima. Valjda ste me razumeli. Odavno imamo potrebda imamo ikone za sve svetitelje iz Zitija. Ovako bar da neke koje teze nalazimo skupljamo na istom mestu. Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Princess Bella and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 чудотворна икона Богородица Благовести (Пресвета Богородица са Христом) рађена 1602 године из манастира Благовештење, Овчар Бања. JOCCCA and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Na ovoj temi mozes naci ogroman broj ikona i to u veom dobroj rezoluciji: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Ретка икона из 1831, изузетне лепоте и вредности, својина милановачке цркве, којој се не зна аутор нити како је овде доспела Goku је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Lazar Hrebeljanović Freska iz crkve manastira Ljubostinje,(1402—1405) marijjaa је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Sveta carica MilicaMilica Hrebeljanović ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Stefan Uroš II Milutin Freska iz kraljeve crkve u Studenici,oko 1314. godine marijjaa and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 26, 2020 Пријави Подели Написано Јун 26, 2020 Чудотворна икона Пресвете Богородице која се налази на Кипру, је у томе што на икони има две Богородице десна и лева. Десна је„ Брзопослушница " а лева је „ Брзоодговоритељица" ко се усрдно помоли пред овом иконом добија брз одговор и помоћ за своје проблеме. Слава Ти и хвала Мати благодатна! Преузето са ФБ схимонаха Серафима (Петковића) Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука