Jump to content

АНТИЦРКВЕНЕ ФБ ГРУПЕ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

Мислио сан свештеника Ивана Цветковића,али добро смислићемо нешто и за вас неко рецимо преносиви расклопљиво буре  0110_hahaha 0102_laugh

Јеси ти слаб у Географији...хахаха. Па шта ће њему буре, има човјек Дунав :bla:

и Саву...а и десетак базена...мислииииим, ипак је Београд метропола (има изграђен метро, али само до пола)

;)

:drugarstvo:

greengrin

0409_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Je li nam Crkva majka ili maceha?

Kako vidimo ,Crkva moze bez mene/nas...

Ali ,onaj tko istinski vjeruje ne moze i nece bez Crkve...

Onaj tko ne stoji cvrsto u svojoj vjeri..." klimava je Crkva"...pa.lako da se odluci za nesto novo..

Samo da li je to  ONO,sto zaista trazi..?

Kada nije zadovoljan sa svojom bio,tko garantira da ce sa drugom  biti drugacije..?

Подели на овим сајтовима

Ja sam za,neka dođe ali ne sada nego kad budu slavili neku okrugliju godišnjicu npr 2000 a ne 1500 godina

Па они не долазе безвезе брате мој,смислили су нешто ти покварењаци.
319.gif 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

сад ће да се истопи асфалт  smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

и све ће да нам узму душе фотоапаратима  smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

postadoh radoznala ,imam pitanje za sve hriscane muslimane,sta pomislite kad prolazite pored druge  od drugih religija ,hriscani pored dzamije,muslimani pored crkve, sta i kako se osjecate dal kao pored prodavnice ili bilo kakve zgrade i tako dalje u tom smjeru su pitanja,,ko nece nemora  da napise svoje od sebe ali molim vas iskreno  ,iskreni budite

Подели на овим сајтовима

postadoh radoznala ,imam pitanje za sve hriscane muslimane,sta pomislite kad prolazite pored druge  od drugih religija ,hriscani pored dzamije,muslimani pored crkve, sta i kako se osjecate dal kao pored prodavnice ili bilo kakve zgrade i tako dalje u tom smjeru su pitanja,,ko nece nemora  da napise svoje od sebe ali molim vas iskreno  ,iskreni budite

ја искрен да будем не осјећам ништа, равнодушан сам. био сам једном у џамији и то најстаријој у Ливну био је и хоџа, објашњавао је шта је шта, јако љубазан човјек али није ми било свеједно нити имало пријатно, не знам што... у мом крају нема џамија. једном сам спавао код друга уз чију је зграду џамија, буквално са друге стране, мунара у висини његовог стана (с 4 огромна звучника), било је јутро, када је то почело да "завија" толико ме било препало да ми је мука аутоматски дошла... нема ништа против било кога али више волим чути звоно... и мислим да није уреду то што на мунаре стављају звучнике толике јачине да јечи цијели град...

Подели на овим сајтовима

Ja sam za,neka dođe ali ne sada nego kad budu slavili neku okrugliju godišnjicu npr 2000 a ne 1500 godina

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

сад ће да се истопи асфалт  smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

и све ће да нам узму душе фотоапаратима  smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Што си духовит  :drugarstvo: ником није смешно то што си написао,али битно да се ти бар смејеш.

Подели на овим сајтовима

Сваког дана по 2 пута поред џамије пролазим,и не осећам ништа,само да је једна зграда обична.

Подели на овим сајтовима

Ја имам поштовање и према џамији и католичкој цркви јер знам да ту долазе неки људи да се моле. Мислим, знам шта мени значи моја црква, па онда и тим људима исто то значи њихова богомоља. Зато ми је жао нпр, порушених џамија и цркава по Босни, Хрватској и КиМ, како наших тако и њихових.
Подели на овим сајтовима

Ја имам поштовање и према џамији и католичкој цркви јер знам да ту долазе неки људи да се моле. Мислим, знам шта мени значи моја црква, па онда и тим људима исто то значи њихова богомоља. Зато ми је жао нпр, порушених џамија и цркава по Босни, Хрватској и КиМ, како наших тако и њихових.

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

bendoff :bla: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Што си духовит  confused1 ником није смешно то што си написао,али битно да се ти бар смејеш.

Nemoj da si grub! i ponovo, nemoj biti grub!

Milane, meni je zanimljivo to sto si napisao!    confused

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...