oLjuba Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ако то урадимо, драги оче, онда кршим своје обећање да нећу да то претворим у полемику. Ако је то боље а неће да се добије тај утисак од којег се бојим онда прекопирајте. Не бојим се полемике али не волим да кршим реч. Онако како сам летимице прегледавао поруке на брзину реших да ово питам Дарка. Тражећи Твоје молитве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ma sta je vama, Ljubo, slobodno otvorite temu, bice to dijalog, a ne polemika, uveravam vas. Mi ateisti smo dobri i fini ljudi iz postenih kuca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oLjuba Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Сад нађох вашу поруку. Уреду, онда нека је преместе тамо. Значи декларативно се изјашњавате као атеиста, или грешим? Дакле само зато што постоји лична жеља за то? Хвала вам на одговору. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ако то урадимо, драги оче, онда кршим своје обећање да нећу да то претворим у полемику. Ако је то боље а неће да се добије тај утисак од којег се бојим онда прекопирајте. Не бојим се полемике али не волим да кршим реч. Онако како сам летимице прегледавао поруке на брзину реших да ово питам Дарка. Тражећи Твоје молитве Мислим да може настати врло плодан дијалог, у то сам сигуран са Ваше стране. надам се да ће и атеисти са форума да озбиљно схвате ово питање. Направљена је тема: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9702.msg288513.html#msg288513 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Odgovorio sam na drugoj temi, novoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Мислим да се ове несреће са почетка ове теме мало или нимало не разликују од ових наших вајних "бранитеља Православља". Ко не верује нека погледа само како они раде фотомонтаже, сам сатана би им позавидео. http://www.facebook.com/album.php?aid=14219&id=100000580456894 У ствари, боље је да се не гледа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Хомосексуалци су склони овој иконографији! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Хомосексуалци су склони овој иконографији! Јесу,али мислим да је за спрдање данашњих свештених лица,крива сама црква..кад погледам приче људи нико не готиви њих,зато што возе боља кола од свог народа,узимају паре где не треба,гурају се у политици где им није место..и још много тога.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Хомосексуалци су склони овој иконографији! Јесу,али мислим да је за спрдање данашњих свештених лица,крива сама црква..кад погледам приче људи нико не готиви њих,зато што возе боља кола од свог народа,узимају паре где не треба,гурају се у политици где им није место..и још много тога.. Да и тога има. У праву си. Но, то је већ један засебан проблем, мислим да смо водили разговор на ову тему, може неки админ да пронађе тему.Но, ови који су задужени за овакву иконографију мислим да нису баш на то мислили. Уосталом, шта смета неком атеисти, невернику, како свештеник живи? То му је ваљда оправдање за неверовање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Хомосексуалци су склони овој иконографији! Јесу,али мислим да је за спрдање данашњих свештених лица,крива сама црква..кад погледам приче људи нико не готиви њих,зато што возе боља кола од свог народа,узимају паре где не треба,гурају се у политици где им није место..и још много тога.. Да и тога има. У праву си. Но, то је већ један засебан проблем, мислим да смо водили разговор на ову тему, може неки админ да пронађе тему.Но, ови који су задужени за овакву иконографију мислим да нису баш на то мислили. Уосталом, шта смета неком атеисти, невернику, како свештеник живи? То му је ваљда оправдање за неверовање? Зашто му не би сметало.Они мисле да су то бајке и приче за малу децу и да само врше манипулацију над народом и тиме спречавају његов напредак???Кад погледамо имамо доста поштених,али кад ви видите Амфилохија како се крсти,кад их видите у првим редовима са ДОСОВЦИМА насмејаних лица,као причају неке важне ствари и као да су нешто важни!Мени је увек врх крив,као што су политичари лоши,тако и живимо,тако нам је и народ лош..каква је црква,таква су нам и деца..данас видимо да све више износе личне ставове и испада да су то ставови цркве?Како сме то да се дозволи једној озбиљној установи?Ово причам зато што знам особе који мисле све најгоре о њима и подржали би на неки начин овакав начин презентовања!Ако сам промашио тему извињавам се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Ja bi te zamolio da ime jednog episkopa pišeš sa njegovom titulom!Dakle mitropolit Amfilohije ili samo +Amfilohije.Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Није Афилохије него Митрополит Амфилохије. На овом сајту се свим Епископима, свештеницима, ђаконима обраћа по чину. Можда ниси знао, за убудуће да знаш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Није Афилохије него Митрополит Амфилохије. На овом сајту се свим Епископима, свештеницима, ђаконима обраћа по чину. Можда ниси знао, за убудуће да знаш... Ja bi te zamolio da ime jednog episkopa pišeš sa njegovom titulom!Dakle mitropolit Amfilohije ili samo +Amfilohije.Hvala Примљено к знању..нисам знао за то у будуће ћу знати.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Da Bog sačuva!Zato to ne izbrišete!Kao da na indirektan način širite to ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Обичне будале има и једна група где је овај сајт назива сектом од стране тзв правих православаца! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука