Jump to content

АНТИЦРКВЕНЕ ФБ ГРУПЕ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

postadoh radoznala ,imam pitanje za sve hriscane muslimane,sta pomislite kad prolazite pored druge  od drugih religija ,hriscani pored dzamije,muslimani pored crkve, sta i kako se osjecate dal kao pored prodavnice ili bilo kakve zgrade i tako dalje u tom smjeru su pitanja,,ko nece nemora  da napise svoje od sebe ali molim vas iskreno  ,iskreni budite

Подели на овим сајтовима

Ja sam za,neka dođe ali ne sada nego kad budu slavili neku okrugliju godišnjicu npr 2000 a ne 1500 godina

Па они не долазе безвезе брате мој,смислили су нешто ти покварењаци.
:bla: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

сад ће да се истопи асфалт  smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

и све ће да нам узму душе фотоапаратима  smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Што си духовит  bendoff ником није смешно то што си написао,али битно да се ти бар смејеш.

Nemoj da si grub! i ponovo, nemoj biti grub!

Milane, meni je zanimljivo to sto si napisao!    4chsmu1

Занимљиво и смешно није исто Даренце :)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=500872161605&set=a.500871916605.274722.93589526605&ref=nf#!/notes/istina-je-samo-jedna-vladika-artemije/ko-prijavluje-redovno-ovu-grupu-i-ko-zeli-da-se-ona-ugasi/10150135833047363

prete tuzbama...

Prijaviti stranicu je zakonski dozvoljeno a rušiti stranice uz pomoć hakera je iliegalno pa ćemo još videti ko će koga da tuži
Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

та јадна страница је одговор на оно што се ради овде ... уствари је продужетак оне одузете мозгом групе истина=артемије  greengrin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' />

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=5467.msg444224#msg444224 date=1305836054]

та јадна страница је одговор на оно што се ради овде ... уствари је продужетак оне одузете мозгом групе истина=артемије  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

hvala  bendoff

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

dobro je da ne citam novine.  4chsmu1

pivo

Ja čitam preko interneta, ali svaku vest uzimam sa debelom rezervom jer znam kakvi su novinari igrači. Bolje rečeno, njihovi urednici ih teraju da pišu laži i raznorazne gluposti zbog tiraža, a to što će nekome na taj način upropastiti život- nikom ništa. Ma novinarstvo je danas NULA, dno dna... 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Мора им се признати труд , али не и информисаност.

Барем су код мене оманули.

Српска посла ...

оманули они мозгом  0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Гости

Тај профил који подржава и разноразне "бранитеље вере" и свакојаке расколнике који пљују по СПЦ, отворено подржава качењем клипова и коментарима и расколнике у Аустралији:

http://www.youtube.com/watch?v=UwN4l7KoR9k

У опису овог видео записа говори се кога они подржавају (тј. овај видео канал)

Такође видећете да подржавају и монаха Артемија којега лажно представљају као владику СПЦ.

Чувајте се да не будете преварени и обманути.

Ево га и званичн саопштење Митрополије аустралијско-новозеландске по овом питању.

А овакве преваранте у обмањиваче треба раскринкати да не преваре више ни једну боготражитељску душу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...