Natasenka Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 5, 2020 Пријави Подели Написано Јун 5, 2020 Нешто ме је данас нашао св. Јаков Тумански. Ово је из самог манастира, сликао сам прошле године. Ако неко има намеру да походи светињу, нека помене мене грешног пред овим светитељем. Драшко and Жика је реаговао/ла на ово 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 5, 2020 Пријави Подели Написано Јун 5, 2020 Bio sam dva puta tamo Blagodatne mošti Kod Svetog Jakova sam se duže zadržao Baš su mili svetitelji i divna ikona Presvete Bogorodice Tumane stvarno zrači spokojem i nadom Жика and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука