drvce Написано Мај 2, 2017 Пријави Подели Написано Мај 2, 2017 пре 24 минута, Juanito рече Па јесте реално болесно. Једина разлика (у односу на спорни Ауроров пост) је што ти у озбиљним постовима не заступаш било какав став који има било какве везе са дављењем жена koje to nisu zasluzile. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 2, 2017 Пријави Подели Написано Мај 2, 2017 Та наука је везана за Јинг и Јанг - тумачење личности и здравственог стања организма по спољашњем облику делова тела. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2017 пре 5 часа, Paradoksologija рече Inace, korelacija sa polom dosta slaba, skoro 50% zena ima duzi domali prst, jedva nesto vise od 50% muskaraca. Mislim da su ovi procenti daleko veći. Sudeći po mom ličnom istraživanju barem. Mada i nije mi neki uzorak, ipak bilo bi previše creepy kad bih svima koje znam tražio prste da gledam! Šibni neki izvor za ovo ako imaš. A zbilja je zanimljiv fenomen. Npr. pogledajmo dužinu domalog prsta čuvenog razvratnika Čarli Šina: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 2, 2017 Пријави Подели Написано Мај 2, 2017 начисто вербална, шизофренијо еве ме под кажипрст бато Juanito, Tumaralo., Dijasporka and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 2, 2017 Пријави Подели Написано Мај 2, 2017 Ја сам овај лево, домали дужи од кажипрста. Од свих особина које су навели, можда се једно две-три донекле односе на мене. Тако да нешто нисам превише одушевљен... АлександраВ and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 3, 2017 Пријави Подели Написано Мај 3, 2017 пре 9 часа, АлександраВ рече начисто вербална, шизофренијо еве ме под кажипрст бато Takođe. Još se sjećam i jednog novinskog članka od prije 20-tak godina, gdje je moj oblik šake 'filozofska ruka'. Sve ružno i neproporcionalno, tanko, dugačko, šaka ukupno umanjena, naizgled profinjeno. Kod mog tate ova filozofska ruka ne izgleda baš privlačno Logično je da je dugačak kažiprst simbol dominacije, tj. želje za njom. Mogu da potvrdim Kako onda nije karakterističan za muževne muškarce, već jači W-V faktor inteligencije, koji je u korelaciji sa slabijim iznosom testosterona - ako sam dobro skontala АлександраВ and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 3, 2017 Пријави Подели Написано Мај 3, 2017 пре 22 часа, Tumaralo. рече Šta šake otkrivaju o vama Autor: mondo.rs Iako su vam šake praktično neprestano pred očima, verovatno ih ni vi ne zagledate naročito pažljivo. Bacite pogled, da proverite ovu teoriju... Obratite pažnju na to koliki su vam kažiprst i četvrti prst, a onda pogledajte da li se vaše osobine ličnosti poklapaju sa teorijom Karla Pintska sa Univerziteta nauke i tehnologije u Norveškoj. Dužina prstiju određena je još pre rođenja, i zavisi od nivoa testosterona kojem je beba izložena dok je u materici. Dugači kažiprsti ukazuju na to da je beba pre rođenja, u materici, bila izložena nižim nivoima testosterona. Šta ovo govori o nama? Kratki kažiprsti: Viši nivo testosterona (i samim tim kraći kažiprsti) znači da će osoba biti dobra u sportu i rešavanju zadataka koji zahtevaju dobar osećaj za prostor. "VIsok nivo testosterona generalno se povezuje sa superiornošću na poljima na kojima je i inače primetna dominacija muškaraca, kao što je osećaj za orijentaciju i uopšte doživljaj prostora. Najprimetniji je efekar na fizičku spremu osobe", zaključio je Pintska. Dugački kažiprsti: Ako su vam kažiprsti duži od četvrtog prsta, pre rođenja bili ste izloženi nižim nivoima testosterona. Istraživanja pokazuju da su osobe kod kojih je to slučaj bolje na planu verbalnog izražavanja, ali i u zadacima koji zahtevaju dobru memoriju. Ali, nisu naročito vešte u rešavanju zadataka koji zahtevaju dobru orijentaciju, osećaj za prostor, a ni sportovi im ne idu od ruke, navodi se u studiji objavljenoj u magazinu Science Daily. Ja sam ti u ovoj desnoj kategoriji, duzi kaziprst od domalog prsta, makar ako se gleda sa strane dlana kao na skici, ako se gleda sa druge strane ona djeluju iste duzine. Dakle sta mi pripada od ovih osobina: AMONG women...ovo je poprilicno gkupa izjava. Vjerovatno vecina zena ima duzi kaziprst, sto ispada da su vecina domacice, sluzbenice, njegovateljice i to ne po sili prilika koje je nametnulo drustvo vec po njihovj volji karaktera. Glupo, em ja nisam zena. High scores.....pa sad, nekad znam planuti kao buktinja, a na mnoge situacije u zivotu odreagujem i hladan kao cep. Tako da ovo je neutralno. Early breast cancer...mozda da mozda ne...neutralno. IF MALE....nemam homoseksualne sklonosti...dakle negativno. IF MALE....e sad cemo da vidimo to early, je mozda u kasnim cetrdesetim i ranim pedesetim...ali da mi je srce cisto kao suza to i nije, jer imam nekakvu vrstu aritmija za sad kako kardiolozi tvrde je bezazlena...neutralno AS CHILDREN....ne sjecam se nikakvih glavobolja, niti sam bio nametljiv, ali je sam patio od raznoraznih strahova ponajvise od vrsnjackog nasilja...sto je opet u neku ruku socijalni konstrukt prije nego samo ispoljavanje prirode. Dakle i ovo smatram negativnim. LESS....istina, trazim manje paznje, poprilicno sam povucen. Dakle prvi pozitivan odgovor. MORE likely...ovo nabrajanje se vjerovatno ne odnosi da moras sve odjednom imati, vec po neku od pobrojanih. Istina alergican sam na kucnu prasinu, i sto sam stariji sve vise kasljucam kako dodje proljece. Tako da drugi pozitivan odgovor. More likely...Sizofrenija...sve je moguce, ali za sad negativno LOWER sperm counts...nisam nikad testirao broj spermica, ali s obzirom da mi je zena zacela nakon tri mjeseca od prvih keksova, sto je u principu dobro prolazno vrijeme, pa evo sad je i drugo stiglo...nemam namjeru dalje da nastavim, sve u svemu mislim da je netacno to za broj speramtozoida i broj djece. Dakle negativno. More likely to have eating disorder....ako se gastritis u to racuna, onda ajde da uzmemo da je pozitivan. SUPERIOR verbal...u mom slucaju je poprilicno obratno. Vrlo sam los govornik, mada u nekim situacijama bi se vjerovatno bolje drzao pred publikom od mnogih drugih. Dakle negativno. Da sad prebrojimo...kad iskljucimo ove stavke koje se ticu zena iskljucivo: Imam dva neutralna, pet negativnh i tri pozitivna odgovora. Sasvim sam siguran da bi dobio identicne rezultate na vecem broju ispitanih...tako da ovo da duzina prsta odreduje nas karakter nije utemeljena. Ova istrazivanja sa duzinom prstiju nisu toliko neosnovana, njima je za cilj da pokazu da muskarci koji imaju kraci do mali prst bili su izlozeni zenskim hormonima u utrobi sto je vjerovatno tacno i kako da li se to na nekim nacin odrazva i dalje u zivotu...ali to onda ni na koji nacin ne dovodi do takvih nonsalantnih zakljucaka kao gore navedeni. Muskarci koji imaju domali prst vrlo je moguce da imaju odredjenu dozu feminiziranosti, i to se na neki nacin ispoljava. Evo sebe da uzme na primjer...recimo mrzim bradu na samome sebi, imam tih glas, slabasne sam fizicke konstitucije, za razliku od alfa muzijaka kojima je bitno samo kakve atribute zena ima, meni je bitno i kako je obucena itd....mozda im jos nesto ne pada mi na pamet. Sve u svemu, vrlo je tanka linija izmedju generalizacije i donosenja nekih zakljucaka koji su vrlo kompleksni, relativni i varijabilni. Tako da treba oprezno sa ovakvom tematikom. АлександраВ and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2017 Eh ja sam mislio da smo svi ovde sa foruma mahom izuzeci - M sa dužim kažiprstom i Ž sa dužim domalim. Mislio sam da smo special.. but i was wrong Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 3, 2017 Пријави Подели Написано Мај 3, 2017 пре 6 минута, Tumaralo. рече Eh ja sam mislio da smo svi ovde sa foruma mahom izuzeci - M sa dužim kažiprstom i Ž sa dužim domalim. Mislio sam da smo special.. but i was wrong Ne, skroz smo obični - 50%/50% m/ž za obe kategorije A bila sam na telefonu pa nisam stigla da ti nađem ono veliko istraživanje gde su baš to i našli: oko 50-50 po polovima, blaga prednost 'muškom' tipu kod muškaraca, al' ne kladi se na to... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука