Juanito Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 6 минута, drvce рече Sa drustvom odes u park, pa pricajte o rusenju ustavnog poretka, bombama, teroristickim napadima, antraksu u koverti, otimanju kamiona, plasticnom eksplozivu, bioloskom oruzju, i tako dalje, pa ako vas pohapse, onda znas sta je. Или реци ”Вучићу педеру”! Justin Waters, drvce, Homini and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 2 минута, Juanito рече Или реци ”Вучићу педеру”! To vise ne vazi, naucili ga reptili kako da to izokrene u svoju korist. RYLAH, Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 16 минута, drvce рече Jedan od nacina da nadigras sistem je da izvadis par zuba da bi bio malo nerazgovetniji dok pricas... Да ми је само знати какве ли рекламе Бабић добија. Volim_Sina_Bozjeg, drvce, Ђорђе Р and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 6 минута, Juanito рече Да ми је само знати какве ли рекламе Бабић добија. Morali su zbog njega celu farmu racunara u Apalackim planinama da razhlade tecnim azotom. RYLAH, Милан Ракић, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 59 минута, Juanito рече Што рече један, само чекам да ми једног дана покуцају на врата и затраже бубрег кога сам се сложио да дам приликом инсталације неког програма. Већ је направљен филм на ту тему. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Али ја стварно не желим да знам које рекламе би добио да ми телефон преноћи код маме. Homini, emilija and Биљана, два је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Али ја стварно не желим да знам које рекламе би добио да ми телефон преноћи код маме. Већи проблем је овај женин телефон испред мене... Justin Waters, "Tamo daleko", drvce and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Управо сада, Juanito рече Већи проблем је овај женин телефон исред мене... Заборавићу га једном намерно код таште, које апликације да укључим? RYLAH and emilija је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Заборавићу га једном намерно код таште, које апликације да укључим? Nista ne brini, samo nek je baterija puna. Volim_Sina_Bozjeg, obi-wan, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Заборавићу га једном намерно код таште Сутрадан ти искаче: ”Како отровати зета, а да изгледа као природна смрт.” "Tamo daleko", RYLAH, Justin Waters and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Momci razvaljujete RYLAH and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 http://www.wnyc.org/story/stingray-conspiracy-theory-daniel-rigmaiden-radiolab/ Prica je malo bajata (2000. god, Stingray), ali je zanimljiva, o spijuniranju telefona dok je bilo u sivoj zoni zakona. Srecom uvek ima sivih zona. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 @Justin Waters brate imam jedan ovakav. Odličan. Ubija. Bez reklama garantovano 2 godine. Za tebe 20 kaemova jer se znamo obi-wan, Paradoksologija, emilija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Homini Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 Meni su u poslednhih par dana pocele da izlaze reklame za lecenje od narkomanije u Americi. Pre toga su izlazile za svingerske klubove u Srbiji. Stvarno ne znam sta moj telefon radi dok nisam prisutna i ko u njega pricaSent from my SM-G900F using Pouke.org mobile app Volim_Sina_Bozjeg, emilija, Ђорђе Р and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 6, 2017 Пријави Подели Написано Март 6, 2017 пре 42 минута, Homini рече Meni su u poslednhih par dana pocele da izlaze reklame za lecenje od narkomanije u Americi. Pre toga su izlazile za svingerske klubove u Srbiji. Stvarno ne znam sta moj telefon radi dok nisam prisutna i ko u njega prica Sent from my SM-G900F using Pouke.org mobile app Кхм... Не знам како да овај разговор буде мање непријатан за све овде, али... Види какве филмске садржаје гледаш на сајтовима... Одређеног жанра кинематографије. Не мора баш све да иде преко микрофона, доста се сазна и из твоје Интернет историје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука