emilija Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Mislim da je trenutno nema na sajtu svetosavlja ali bice a mozda je ime negde drugde.....:) "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 http://documents.tips/documents/iguman-evmenije-anomalije-roditeljske-ljubavi.html "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Al otac Tadej je bio monah, a mi svakog dana bitku bijemo sa ovim palim svetom i nije pravilo da ce dobro dobrim da se vrati ako cemo realno. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 13 минута, emilija рече Mislim da je trenutno nema na sajtu svetosavlja упс, нисам ни проверавала.. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 13 минута, emilija рече http://documents.tips/documents/iguman-evmenije-anomalije-roditeljske-ljubavi.html неће ни ово да се отвори... ево, проверено... http://православнапородица.орг.срб/images/knjige/docs/iguman_evmenije_anomalije_roditeljske_ljubavi.pdf emilija је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 33 минута, Ana Bjelan рече pa da zapalimo svecu i za one koji nam idu na zivce БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 5 минута, Ana Bjelan рече pa da zapalimo svecu i za one koji nam idu na zivce e ovaj komentar sam prepravila nisi video Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Нешто слично овој теми, а јако корисно, кад имате мало више времена. emilija је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 fantastican otac Milos Vesin:) Sanja Т., Данче* and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 2 часа, st.anger рече tako je sister, ali pazi ja sam sve probao na sve načine i opet džaba.. ne pomaže ni sex a kamoli ljubav a gde si ucio tu skolu? Mozda im je zastareo program Salim se, lepo kaze Dzesi samo molitva i bice dobro o:) goranger је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 2 часа, emilija рече http://documents.tips/documents/iguman-evmenije-anomalije-roditeljske-ljubavi.html "Проблеми младог изданка су, првенствено, проблеми тла на којем он расте. Дрво породице се храни соковима родитељске љубави. Они који хоће заиста да изађу на крај с проблемима деце нека пре свега погледају саме себе! Књига Аномалије родитељске љубави доноси отрежњење. Приморава човека да се замисли, да призна да је много тога већ неповратно пропуштено; да верује и нада се да се још много тога може исправити. Да се и извуче из "благочастиве" сујете, да нешто жртвује, преиспита приоритете, да врати деци детињство, да надокнади недостатак родитељске љубави... " Tako bih volela da dodjem do ove knjige!!! Javite ako znate gde se moze pronaci! Ja takodje toplo preporucujem novo izdanje Besede , Svetog Starca Porfirija o decijem vaspitanju JESSY, emilija and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Emilija, I Jessy, hvala veliko za ove korisne postove!!! JESSY, Sanja Т. and emilija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 28 минута, "Tamo daleko" рече "Проблеми младог изданка су, првенствено, проблеми тла на којем он расте. Дрво породице се храни соковима родитељске љубави. Они који хоће заиста да изађу на крај с проблемима деце нека пре свега погледају саме себе! Књига Аномалије родитељске љубави доноси отрежњење. Приморава човека да се замисли, да призна да је много тога већ неповратно пропуштено; да верује и нада се да се још много тога може исправити. Да се и извуче из "благочастиве" сујете, да нешто жртвује, преиспита приоритете, да врати деци детињство, да надокнади недостатак родитељске љубави... " Tako bih volela da dodjem do ove knjige!!! Javite ako znate gde se moze pronaci! Ja takodje toplo preporucujem novo izdanje Besede , Svetog Starca Porfirija o decijem vaspitanju Tamo daleko, pozdrav:) Ja sam s ovog linka "skinula" tekst na USB, odnela u kopirnicu i napravili su mi ukoricenu knjigu....imam tako citavu biblioteku, ne znam da li ove knjige ima u prodaji ali odstampati sam - i to jeste neko resenje:) "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 1 hour ago, "Tamo daleko" рече Tako bih volela da dodjem do ove knjige!!! ево код нас на downloads.... mozes da skines i odstampas....ne verujem da se knjiga moze naci...ja sam je procitala u okviru knjige Kako vaspitavati dete u savremenom svetu... "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 evo to je ova knjiga evo ti link gde se moze kupiti... http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-83815-83-8&pismo=latinica "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука