Џуманџи Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 1 hour ago, GeniusAtWork рече безобразлук, агресивност (зависи шта се тачно подразумева под овим) и вулгарност никако не могу да буду позитивне особине. Шта су уопште "позитивне особине"? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 1 hour ago, GeniusAtWork рече На страну SJW-ови и њихове глупости, али безобразлук, агресивност (зависи шта се тачно подразумева под овим) и вулгарност никако не могу да буду позитивне особине. Рекао бих да то нису особине него тактике. kopitar је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 1 hour ago, Grizzly Adams рече Рекао бих да то нису особине него тактике. И као тактика је ружно и неприхватљиво. Можеш ли да замислиш, рецимо, Рона Пола да се тако понаша? Будимо људи иако смо тактичари. Ћириличар and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 5 минута, Juanito рече И као тактика је ружно и неприхватљиво. Можеш ли да замислиш, рецимо, Рона Пола да се тако понаша? Будимо људи иако смо тактичари. Наравно, као "навика", да се тако односиш према људима око себе без разлога, ружно је и неприхватљиво. Али има људи који заслужују такав третман. И то треба знати, имати "кохонес" да браниш себе и своје. ОК, Рон Пол је стварно џентлмент 100%, али и он је показивао велику "дрскост" када је требало да каже нешто "таф" насупрот свих. О тој спремности да се супроставиш, да станеш тим "финим насилницима" на црту, говори Питерсон. Сад да ли си при том џентлмен или хајдук, то је већ друго питање... kopitar, Ћириличар and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 12 минута, Grizzly Adams рече Али има људи који заслужују такав третман. На пример људи из шитхол земаља? Већина планете... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 21 часа, obi-wan рече Kakva vesticenda je ova voditeljka.. So you're saying all women are witches an should be burned at the stake? obi-wan, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 12 часа, Darth Sidious рече Он промовише да човек треба да буде агресиван-умерено агресиван. НЕтачно. Погледај шта говори о том термину "meek". Описује га управо онак окако се код православних описује "кроткост". Чак сам постављао статус око тога овдје, да видим каква је дефиниција тога што је Исус рекао "кротки ће наслиједити земљу", и потпуно се поклопило са питерсоновим објашњењем - да будеш способан да се бориш, али да си довољно смирен и мудар и комплетна личност да се можеш суздржати од насиља или чега већ када није неопходно. То је уједно и оно о чему је Марко Миљанов говорио као "чојству и јунаштву". Јунаштво је када браниш себе од другх, а чојство је када браниш друге од себе. Мало ми је чудно чути да је Питерсон неправославан, када се често може наћи у друштву православних. Препоручујем његов интервју о хришћанској симболици са канадским иконописцем, ЏОнатаном Пагоом. Јако је занимљиво, волио Питерсона или не. ВјечитиНуб, "Tamo daleko" and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 11 часа, Darth Sidious рече Тамна страна Силе је превише за нежнији пол. Зато ми верујте на реч да сам мушко. Darth Traya obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 7 часа, Darth Sidious рече Преслушајте његова предавања. Бураз, дошао си код загризлог Питеррсоновца. Преслушао сам му скоро сва Мапе значења предавања и брдо других говора и предавања. Гризли је у праву. Погрешно га схваташ. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 7 часа, Grizzly Adams рече А што каже Бетмен - са великом снагом иде и велика одговорност. То је Спајдерменов ујак... Не Бетмен. Paradoksologija, Grizzly Adams and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 5 часа, Grizzly Adams рече Управо тако. Па неки су имали сличан доживљај кад сретну светитеља или самог Христа. Или Путина Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 4 часа, Џуманџи рече Како "померам причу" кад јасно кажеш да себе не треба бранити како год је потребно и могуће?! Не кажем то нипошто. Него кажем да у неким ситуацијама имаш више опциај и да не мораш увијек одабрати ону најстрожу, јер преступ овога другога то не захтијева неминовно. Не можеш на ујед комарца реаговати нуклеарним холокаустом. А постоје људи који преувеличавају све како би оправдали жешће ракције. И то је јако, јако опасно. пре 4 часа, Џуманџи рече Јеботе, како ја да знам да је неко "само" безобразан? Па ту лежи и проблем. Некад не можеш знати. Тада је на теби хоћеш ли му пружити "бенефит сумње" па понијети се као да је у питању само безобразлук, или ћеш одмах ударити у најјачу одбрану за коју не знаш да ли је неопходна. И ту се ломе копља. ја сам човјек који би скоро увијек дао тај бенефит сумње преступнику, али нису сви као ја. Некада ја превише опраштам а некада други превише бурно реагују. И то је сад само питање уходавања и искуства. Али, као што рекох, лако је дизати моралну галаму и панику и тјерати људе да што бурније реагују. И опасно на дуже стазе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 1 сат, Juanito рече И као тактика је ружно и неприхватљиво. Можеш ли да замислиш, рецимо, Рона Пола да се тако понаша? Будимо људи иако смо тактичари. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 23 часа, Ћириличар рече Рад сам чути зашто није тачно. "ne možeš učiniti dobro ako nekad ne uradiš nešto zlo. " Да ли је могуће да треба објашњавати бесмисленост горње реченице?? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2018 Пријави Подели Написано Март 14, 2018 пре 2 часа, Srdjan рече "ne možeš učiniti dobro ako nekad ne uradiš nešto zlo. " Да ли је могуће да треба објашњавати бесмисленост горње реченице?? Наравно. Само што Питерсон није то реко. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука