Ћириличар Написано Март 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2018 On 3/14/2018 at 16:14, Juanito рече Иако је све зезање, више ми вуче на Димитријевића јер су обојица паметни, образовани (истински), емотивни и искрени, док је Петровић баш фуњара. Ал гуруизам је гадно искушење... Иронија права, јер је управо он савршено описао феномен Хитлера. "Није ту само Хитлер био актер, него и он и његова публика. Он је само слушао шта пали код публике, шта она жели да чује, па је онда то говорио. И тако су склопили пакт, да он буде мегафон њихових најдубљих жеља и мисли". Види само ово ( иако додуше није он правио ентеријер, али како видјех из интервјуа није му сметало ): Овакво нешто нису могли ни мимовати Гријешим - заправо јесу и прије овога: Иначе, дођох само да поставим овај клип: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2018 On 3/14/2018 at 8:35, Darth Sidious рече Ма каква Треја. Чак ни женских џедаја није било нешто до Дизнија. Bastilla Shan Brianna, the last Handmaiden Visas АЈд чик њима реци "Направи ми сендвич". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 On 3/19/2018 at 2:19, Ћириличар рече Нападне тебе и твоју жену разбојник. Хоће да вас опљачка и пребије. Како ћеш спасити вас двоје? Тако што ћеш ти њега разбити да не зна за себе. Је ли наношење бола другоме и пребијање само по себи зло? Јесте. Јеси ли тиме заштитио себе и своју жену? Јеси. ЈЕси ли тиме што си учинио неко зло учинио уједно и неко добро? Јеси. Докажи да није тако и радо ћу промијенити мишљење. Пример који си навео је бесмислен. Али схватам шта хоћеш да кажеш. Међутим, зло само по себи не постоји. И постоји разлика између одбране и намерног и непотребног наношења тешких телесних повреда. Прво је добро, а друго већ прелази на тамну страну. И за нападача је такође добро, јер га чуваш од греха, призиваш к памети. Наравно, на некима то тако функционише... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 6 минута, Srdjan рече постоји разлика између одбране и намерног и непотребног наношења тешких телесних повреда Da! Samoodbrana se nikako ne sme nazvati zlom. To je nuznost, i verujem da je svacije prirodno pravo. Nasilno moze biti, ali napadac je taj koji to namece, sam sebi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Inace to za guruizam, negde je rekao da nije imun na tu popularnost koja ponese coveka, ali kaze zena ga opominje i vraca ga na zemlju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darth Sidious Написано Март 29, 2018 Пријави Подели Написано Март 29, 2018 On 3/19/2018 at 2:45, Ћириличар рече Bastilla Shan Brianna, the last Handmaiden Visas АЈд чик њима реци "Направи ми сендвич". Изузеци који потврђују правило. А и Тамну страну представља Син. I am The Senate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука