Jump to content

Da li koristite skupe kozmeticke preparate?

Оцени ову тему

Jel koristite skupe kozmeticke preparate ?  

55 члановâ је гласало

1. 1. Jel koristite skupe kozmeticke preparate ?

• Da
      9
    • Ne
      25
    • Ponekad kad mi neko pokloni
      15
    • Uh... sta je to
      7

Препоручена порука

Mojoj frizerki sam donio kesu tih preparata na dan kad se šišao,sa nadom da će ih ona iskoristiti ili razdijeliti dobrovoljno onima kojima bude trebalo gringrin

:D kul, da deli siromašnima sa gustom kosom. Biće i dalje beskućnici, ali kosa će im biti fantastična :D

Svega mi, ulepšao si mi dan.

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

tebi dan a sebi život kraćom kosom...sad barem sve što mi treba,kao čovjek stavim u jedan mali neseser a onako je u uvjek bio problem gdje da smjestim kesu sa kozmetikom za kosu.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Ma, jok.

Zna se šta je najskuplje.

Ono što ne može da se plati novcima. :)

Meni dosta, da imam maskaricu, senku koja deluje skoro neprimetno,  labelo, mleko za telo, kojim namažem lice, jer imam osetljivu kožu, parfemče,  lak na noktićima i čitav svet je moj. Kakva crna skupoća. :)

Подели на овим сајтовима

koristim pre svega ono što mi godi, bilo to skupi oli jeftino. A Bogu hvala, vrlo lako prepoznam kvalitet... :)

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Волим да понекад приуштим себи скупљу и квалитетну козметику,али углавно користим оно што одговара мом типу коже.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Nemam nadograđene kandže i ne trpim lak na rukama, leti lakiram samo nokte na nogama volim sedefaste nijanse. Ne koristim ništa od šminke u boji (samo ponekad BB kremu ) i ne farbam kosu. Ne volim jeftine tečne pudere, osećam se kao da imam jupol na licu :( Odgovara mi novi vichy ideal tečni puder za mešovitu kožu, lagan i prirodan,volim da isprobavam nove proizvode a posebno ako mmmmm lepo mirišu.Volim sve vrste kozmetike za negu i ne primetim koliko vrsta čega koristim, nego tek kad krenem da se pakujem na duži  put vidim ups koliko toga ima :D Novu dnevnu kremu za lice sam kupila pre nekoliko dana, nivea mattifying za mešovitu kožu spf15, redukuje sjaj  a ne zatvara pore. Primetila sam da mi je isti i efekat i osećaj na licu kao i sa vichy normaderm dnevnom kremom koja je tri puta skuplja. Imam sreće (zbog posla )da mogu da isprobavam i upoređujem skupu medicinsku kozmetiku čim se pojavi, dobijam uzorke u meni dovoljnim količinama tako da nemam potrebe za kupovinom mnogih proizvoda.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Користим "old spice" да би моја жена погледавши  оног црнца, па  мене, па опет њега, па опет мене....изабрала ипак мене и остала без фрустрације због њега

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Користим "old spice" да би моја жена погледавши  оног црнца, па  мене, па опет њега, па опет мене....изабрала ипак мене и остала без фрустрације због њега

:)) Драшко, краље!

Подели на овим сајтовима

:)) Драшко, краље!

Па морао сам да купим, уби ме у појам црња.... :)) да спасем брак!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 8 years later...
  • Креирај ново...