Sophrosyne Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Auuuu Mojoj frizerki sam donio kesu tih preparata na dan kad se šišao,sa nadom da će ih ona iskoristiti ili razdijeliti dobrovoljno onima kojima bude trebalo gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Mojoj frizerki sam donio kesu tih preparata na dan kad se šišao,sa nadom da će ih ona iskoristiti ili razdijeliti dobrovoljno onima kojima bude trebalo gringrin kul, da deli siromašnima sa gustom kosom. Biće i dalje beskućnici, ali kosa će im biti fantastična Svega mi, ulepšao si mi dan. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 tebi dan a sebi život kraćom kosom...sad barem sve što mi treba,kao čovjek stavim u jedan mali neseser a onako je u uvjek bio problem gdje da smjestim kesu sa kozmetikom za kosu. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ma, jok. Zna se šta je najskuplje. Ono što ne može da se plati novcima. Meni dosta, da imam maskaricu, senku koja deluje skoro neprimetno, labelo, mleko za telo, kojim namažem lice, jer imam osetljivu kožu, parfemče, lak na noktićima i čitav svet je moj. Kakva crna skupoća. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 koristim pre svega ono što mi godi, bilo to skupi oli jeftino. A Bogu hvala, vrlo lako prepoznam kvalitet... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Koristim skupu kozmetiku ali ima i skuplje Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Волим да понекад приуштим себи скупљу и квалитетну козметику,али углавно користим оно што одговара мом типу коже. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Koristim kvalitetnu kozmetku.Da li je skupa? Ako uzmem u obzir štetu koju napravi jeftina kozmetika, onda ovo što ja koristim nije skupo...taman koliko treba i koliko vrijedi Саша од Москве, Arsenija, Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Nemam nadograđene kandže i ne trpim lak na rukama, leti lakiram samo nokte na nogama volim sedefaste nijanse. Ne koristim ništa od šminke u boji (samo ponekad BB kremu ) i ne farbam kosu. Ne volim jeftine tečne pudere, osećam se kao da imam jupol na licu Odgovara mi novi vichy ideal tečni puder za mešovitu kožu, lagan i prirodan,volim da isprobavam nove proizvode a posebno ako mmmmm lepo mirišu.Volim sve vrste kozmetike za negu i ne primetim koliko vrsta čega koristim, nego tek kad krenem da se pakujem na duži put vidim ups koliko toga ima Novu dnevnu kremu za lice sam kupila pre nekoliko dana, nivea mattifying za mešovitu kožu spf15, redukuje sjaj a ne zatvara pore. Primetila sam da mi je isti i efekat i osećaj na licu kao i sa vichy normaderm dnevnom kremom koja je tri puta skuplja. Imam sreće (zbog posla )da mogu da isprobavam i upoređujem skupu medicinsku kozmetiku čim se pojavi, dobijam uzorke u meni dovoljnim količinama tako da nemam potrebe za kupovinom mnogih proizvoda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Користим "old spice" да би моја жена погледавши оног црнца, па мене, па опет њега, па опет мене....изабрала ипак мене и остала без фрустрације због њега звончица, Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Користим "old spice" да би моја жена погледавши оног црнца, па мене, па опет њега, па опет мене....изабрала ипак мене и остала без фрустрације због њега Драшко, краље! звончица and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Драшко, краље! Па морао сам да купим, уби ме у појам црња.... да спасем брак! Плутон, звончица and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2015 Пријави Подели Написано Август 2, 2015 ""Da li koristite skupe kozmeticke preparate? Last post by Драшко"" Idi, bre, covece, presece me. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 10, 2023 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2023 Ja se bavim direktnom prodajom kozmetike. Tako da ne prolazim skupo. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука