cloudking Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Kao naprimer da li će neki predsednik da uredi belu kuću u tradicionalnom Hrišćanskom duhu, ili će imati molitveni doručak ili će položiti ruku na bibliju prilikom zakletve a da sve to nije pravilo i da time ne povredjuje nikoga drugoga niti je neko u OBAVEZI da tome prisustvuje ako mu to krši načela nekog verskog uverenja ili ne daj bože ako misli da su mu time povredjena prava kao gradjaninu? Voleo bih da mogu da ti objasnim koliko tvoj primer nema veze sa onim o cemu ovde pricamo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 15 минута, Avocado рече Rekao bih da se to njegovo odnosi na zabrane građanima, a ne na odredbe koje regulišu državno uređenje... Neko povredio zakon? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa ja sam znao koliko si ti daleko od realnosti na koju se pozivaš i kad sam ti skrenuo pažnju, da ti samo misliš i to po tvom sopstvenom priznanju da je to neko kršenje zakona, ja sam ti rekao da sačekamo eilaha i avokada, jer oni za razliku od tebe ne misle nego se služe činjenicama i tumače zakon. No ti si išao dalje u konstrukcijama i tu si svašta nešto ubacivao, proširivao, dodavao, tako da je tvoj koncept meni pružio dovoljno slobode a tebi zaista sada ne pruža mogućnost išćudjavanja. Ne mogu drzavne institucije da imaju svoju slavu. To je manir adekvatan politickim sr***ma kojima smo izlozeni u proteklih dvajs godina... ukoro ce i to u zaborav, u to nema sumnje. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 9 минута, cloudking рече Ne mogu drzavne institucije da imaju svoju slavu. To je manir adekvatan politickim sr***ma kojima smo izlozeni u proteklih dvajs godina... ukoro ce i to u zaborav, u to nema sumnje. zašto se ne bi djaci prisećali onoga koji im je ustanovio škole? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 17 минута, cloudking рече Ne mogu drzavne institucije da imaju svoju slavu. To je manir adekvatan politickim sr***ma kojima smo izlozeni u proteklih dvajs godina... ukoro ce i to u zaborav, u to nema sumnje. ne može bre klovnovi u bolnice iz rotari kluba Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 37 минута, Avocado рече пре 40 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Čekaj zar nisi ti bješe zagovornik onoga: ŠTA IMA KOGA DA ZABRINJAVA ŠTA RADI NEKO AKO TIME NE POVREDJUJE DRUGOG? Ovo je tvoj glavni argument čini mi se bio do sada ali pošto se ga lako odričeš vidim da ustavi i nije, nego ti je onako neka zgodna poštapalica. Rekao bih da se to njegovo odnosi na zabrane građanima, a ne na odredbe koje regulišu državno uređenje... Па шта ако се односи на забране грађанима, а не на одредбе које регулишу државно уређење...Сви грађани могу да изразе шта желе. Могу писмено или на други начин изразити своје мисли јавно. Али истовремено морају преузети одговорност за оно што кажу или напишу. Законодавство не поставља неке границе шта себи дозволити да говориш или пишеш јавно. Ако је неко, на пример веома груб и вређа друго лице у јавности, ризикује да буде тужен за тзв клевету. И ако, на пример напише се нешто што угрожава безбедност земље, може се бити кривично гоњен у судовима и осуђен. Понекад видим чланке и коментаре у новинама или часописима, појављују се без имена. У том случају главни уредник, одговоран за оно што је написано. Ако Устав гарантује слободу изражавања за све, можда у неким ситуацијама је ограничена . На пример, за људе у затвор. Одбрани је такође дозвољено да ограничи слободу изражавања војника ако је то због реда и дисциплине. Социјални радник у канцеларији социјалног осигурања везан је за тајне. Значи, социјални радник не сме да коментарише личне податке. Власт не би требало да захтева да се преиспитају вести унапред. Али може да предузме мере против пуштања пре него што се штампа, без кршења устава. То је до судије да ли одлучити да забрани излазак. Кривични законик има одељак за клевете и повреде (то се може на различите начине), тако да... заиста, шта има кога да забрињава шта @cloudking ради ако тиме не повређује другог...не повређује онда ни одредбе које регулишу државно уређење. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 23 минута, cloudking рече Ne mogu drzavne institucije da imaju svoju slavu. To je manir adekvatan politickim sr***ma kojima smo izlozeni u proteklih dvajs godina... ukoro ce i to u zaborav, u to nema sumnje. Неће пасти у заборав, у то нема сумње. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 9 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече zašto se ne bi djaci prisećali onoga koji im je ustanovio škole? Ko im brani da se prisecaju Svetog Save? Opet se gubis... ko je ovde naduvan bre? Uh, ajmo lagano Kao prvo- ne pricamo o tome vec o praksi da svaka institucija ima svog svetitelja kojeg slave. Svaka institucija u mom gradu ima svog svetitelja ya ciji datum sprema slavu... institucija, dakle... ne covek, ne osoba ne domacinastvo, ne dom Kao drugo- sveti sava je praznik i tako i treba da ostane. Da ga se djaci sete i pomenu, da nauce sta je uradio i zbog cega je zasluzan. Da naprave priredbu, recituju, glume i da provedu dan kreativno i bez nastave... To što neće da dolazi neki pop da seče kolač i priosi simbolinu žrtvu presvetom bogu, što neće da peva neke deci nerazumljive mrmljajuce pesmice, što neće da im zadimljuje učionice kandilom može samo da bude dobro za njih jer to vreme mogu da utroše na nešto korisno... kao na primer da nauče neku novu pesmicu o svetom savi ili neki istorijski detlaj i njegovog života. To potenciranje prenošenje crkvenih stvari u skolu je samo pokazatelj koliko je crkva nesposobna da decu privoli sebi pa mora da ih lovi tamo gde se okupljaju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 2 минута, Тања1 рече @cloudking ради ако тиме не повређује другог. pa eto zato što to ne podvode pod slobode, nego se plaše magijskog efekta zakon je jasan, povrede nema te ja imam puna prava koristiti se upravo tim motom, da šta onda neko može imati protiv ako pri tom ne povredjuje i ugrožava drugog. ova fejk vest ide ka tome da lekari verski fanatici ugrožavaju drugog sa čom se kluding složio Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 6 минута, Тања1 рече Па шта ако се односи на забране грађанима, а не на одредбе које регулишу државно уређење...Сви грађани могу да изразе шта желе. Kao na primer da setaju gradom sa zastavom duginih boja? "Svi treba da imaju ista i jednaka prava dokle god su to moja prava" - religija пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 1 минут, cloudking рече To potenciranje prenošenje crkvenih stvari u skolu je samo pokazatelj koliko je crkva nesposobna da decu privoli sebi pa mora da ih lovi tamo gde se okupljaju... kao naprimer da im ustanovi škole i da jednom godišnje dodje da to proslavi sa njima svima zajedno? ja sam natamljen kažu da je opasnije od vutre Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 8 минута, Тања1 рече заиста, шта има кога да забрињава шта @cloudking ради ако тиме не повређује другог. lepo ti covek objasnio da se ne radi o pojedincu nego o instituciji al ti "klaud pa klaud"... nista vi ljudi ne kapirate, samo tropate u istu serpu ko opareni... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече kao naprimer da im ustanovi škole i da jednom godišnje dodje da to proslavi sa njima svima zajedno? To moze kad god zele, sto da ne! Niko im ne brani! Svi su dobrodosli ne samo za svetog savu, za svaku skolsku proslavu mogu da se prosetaju i da zajedno sa djacima ucestvuju u tom cinu, ili makar samo da sede i da gledaju program koji su deca pripremila... al slabije... popovi se uglavnim ne zamlacuju sa takvim glupostima kao sto su posecivanja skolskih proslava... samo ako je neka slava, secenje kolaca ili svecenje vodice mozes da ih navatas, ovako ih zabole cose i za decu i za skolu... Osim toga, u skolama se ne slavi svetac sava, nego prosvetitelj sava... ne vidim razlog da se vrse religijsko - magijski obredi. To bi bilo isto kao da se dan rodjenja Nikole Tesle proslavlja tako sto tog dana svi moraju da operu ruke 100 puta dnevno zato sto je to radio i Tesla jer je bio germofob. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече pa eto zato što to ne podvode pod slobode, nego se plaše magijskog efekta zakon je jasan, povrede nema te ja imam puna prava koristiti se upravo tim motom, da šta onda neko može imati protiv ako pri tom ne povredjuje i ugrožava drugog. ova fejk vest ide ka tome da lekari verski fanatici ugrožavaju drugog sa čom se kluding složio Још нисам прочитала да је @cloudking написао нешто позитивно о религији, верницима, СПЦ. Углавном је фокусиран на негативне емоције. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 3 минута, Тања1 рече Још нисам прочитала да је @cloudking написао нешто позитивно о религији, верницима, СПЦ. Углавном је фокусиран на негативне емоције. I kao čiji problem ti to zvuci? ne mogu ja da budem odgovoran za tvoju neinformisanost. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука