Jump to content

Проф. др Радмило Рончевић о заблудама теорије еволуције

Ignjatije

Препоручена порука

пре 43 минута, Ana Bjelan рече

pa da jos si mali :) nadam se da ces se probuditi dok ne bude kasno

A inace i evolucija o tobi moze takodje "dosta" da kaze... :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ana Bjelan рече

Ali samim tim sto si ateista to dosta govori o tebi

Е, ајде плиз немој да будиш атеисте док још није касно.

Како им добро преносиш Благу Вест, бојим се да ће сви колективно отићи у манастир. Грехота је жена и деце које оставе. Ко ће чељад издржавати..?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Lady Godiva рече

Е, ајде плиз немој да будиш атеисте док још није касно.

Како им добро преносиш Благу Вест, бојим се да ће сви колективно отићи у манастир. Грехота је жена и деце које оставе. Ко ће чељад издржавати..?

Ti bi to bolje?

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Ana Bjelan рече

Ti bi to bolje?

Ја да убеђујем људе у нешто што не умем да објасним јер ми је једини аргумент „ја то знам"? Не пада ми на памет.

Прво што и сама знам више начина да обесмислим сваки свој исказ везан за хришћанство. Друго, боље ми је да гледам како ћу себе да поправим.. ако бих им ја нешто млела, само бих их утврдила у атеизму.

Тако да, живи и пусти друге да живе. 

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Lady Godiva рече

Ја да убеђујем људе у нешто што не умем да објасним јер ми је једини аргумент „ја то знам"? Не пада ми на памет.

Прво што и сама знам више начина да обесмислим сваки свој исказ везан за хришћанство. Друго, боље ми је да гледам како ћу себе да поправим.. ако бих им ја нешто млела, само бих их утврдила у атеизму.

Тако да, живи и пусти друге да живе. 

Ne radi se o tome, samo branimo svoje stavove na datu temu. Dobro je da se cuje kako razmislja jedan ateista, jos je bolje ako promeni misljenje.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ana Bjelan рече

Ne radi se o tome, samo branimo svoje stavove na datu temu.

Da bi imala i branila "stav" o hrišćanstvu, ateizmu i teoriji evolucije, pa još i konvertovala ljude, potrebno je da pročitaš malo više od dva-tri teksta na te teme i pogledaš neki klip na YT...

Цитат

Dobro je da se cuje kako razmislja jedan ateista, jos je bolje ako promeni misljenje.

A tebe kao interesuje kako razmišlja neki ateista? :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Avocado рече

Da bi imala i branila "stav" o hrišćanstvu, ateizmu i teoriji evolucije, pa još i konvertovala ljude, potrebno je da pročitaš malo više od dva-tri teksta na te teme i pogledaš neki klip na YT...

A tebe kao interesuje kako razmišlja neki ateista? :)

Dobro ajde objasni zasto si ti ateista. Ja verujem u Hrista jer je ocigledno da je ovaj svet pun patnje i nije savrsen, pa sam malo istrazivala na tu temu jos davno. Ako postoji Bog zasto je toliko patnje. To je bilo moje glavno pitanje i ako u ovom svetu ima puno nepravde zasto ja da budem ispravna. Ako uzmes Bibliju shvatices da postoje i pala bica demoni, da je covek u ovom svetu u padu, jer je prvobitni covek Adam zgresio i da je takvo stanje sada, ali da je ovaj zivot samo priprema i test za buduci i nikako nije savrsen, jer prvo covek je gresan, a i nije sam. Djavo nikad ne spava... Zato bi ti bolje bilo da poverujes u Boga, jer se tu krije sloboda.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Ana Bjelan рече

To je bilo moje glavno pitanje i ako u ovom svetu ima puno nepravde zasto ja da budem ispravna.

za mene je cinjenica da mnogi vernici na bi umeli da razlikuju dobro i zlo bez Boga- apsolutno monstruozna...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

za mene je cinjenica da mnogi vernici na bi umeli da razlikuju dobro i zlo bez Boga- apsolutno monstruozna...

То није чињеница него твој закључак.

Свако има савест по којој познаје-разликује добро од злога.

Бог даје смисао у њиховом размишљању само одакле добро и зло, и зашто га избегавати и када се причињава разуму да је зло "боља" (тј реалнија или сврсисходнија) опција.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...