cloudking Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 1 минут, grigorije22 рече Ti ili imas neki problem u glavi ili si trol. Ne obracajte paznju na mene... samo prolazim ovuda... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Управо сада, grigorije22 рече Ti ili imas neki problem u glavi ili si trol. Ovde ti je milion puta nacrtano da ne postoje napredne i nazadne zivotinje. Postoje samo zivotinje koje su bolje prilagodjene od drugih u datoj okolini. Nemoj da se ljutis, ali, ova tvoja konstatacije nema nikakve veze sa nasom predhodnom diskusijom. I, primetio sam, da cesto to radite ( ne samo ti ) na mnogim temama povodom raznih diskusija. Kao da namerno skrecete paznju sa odredjene diskusije, potpunom promenom smisla price koja se predhodno vodila . Znas i sam , da je rasprava pocela sa tvojom tvrdnjom , da je u priropdi osnovni prioncip predator - plen i odatle slede moji postovi. Ne zelim vise da se ponavljam, jer, se vrlo lepo moze videti, ko je sta rekao i sta je tacno mislio i hteo da kaze , poslednjih par postova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 9 часа, Bokisd рече Nemoj da se ljutis, ali, ova tvoja konstatacije nema nikakve veze sa nasom predhodnom diskusijom. I, primetio sam, da cesto to radite ( ne samo ti ) na mnogim temama povodom raznih diskusija. Kao da namerno skrecete paznju sa odredjene diskusije, potpunom promenom smisla price koja se predhodno vodila . Znas i sam , da je rasprava pocela sa tvojom tvrdnjom , da je u priropdi osnovni prioncip predator - plen i odatle slede moji postovi. Ne zelim vise da se ponavljam, jer, se vrlo lepo moze videti, ko je sta rekao i sta je tacno mislio i hteo da kaze , poslednjih par postova. Da, postoji. I sta tebi nije jasno u vezi te tvrdnje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 1 минут, grigorije22 рече Da, postoji. I sta tebi nije jasno u vezi te tvrdnje? Meni je jasno i dao sam moje misljenje i predvidjanje , gde nas takva postavka stvari moze odvesti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 9 часа, Bokisd рече Meni je jasno i dao sam moje misljenje i predvidjanje , gde nas takva postavka stvari moze odvesti. Nisi ti dao nikakvo predvidjanje, vec pricas o nekakvim najsavrsenijim predatorima. Koristis svaku priliku da temu spamujes u beskonacno. Izvini, ali ja za takve stvari nemam zivaca i nisam uopste tolerantan. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 2 минута, Bokisd рече Meni je jasno i dao sam moje misljenje i predvidjanje , gde nas takva postavka stvari moze odvesti. Naprotiv, nisi dao nikakvo misljenje, samo si postavljao retoricka pitanja na temu "gde to moze da odvede" ali nisi dao nikakvo misljenje... realno i ja bih mnogo voleo da cujem gde moze da odvede takva "postavka" пре 50 минута, Bokisd рече Trebao si, kolega, pre nego sto si ovo rekao, dobro, ali, dobro, da promislis kakva sva tumacenja, ovakva tvoja izjava moze da proizvede. Znam, sta ces sad da odgovoris, ali, pazi, ovo i jeste neko grubo i normalno i sledstveno tumacenje evolucije i prosta konstatacija koju moze da izvede svako. Covek je u prirodi, najsavrseniji predator i na vrhu lanca ishrane zivog sveta. A, najsavrseniji predator i onaj ko je na vrhu lanca ishrane sta radi , ako nema adekvatnog suparnika ? I to po evolucionom kljucu cini po PRIRODI stvari ? Strasne reci, zaista. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Управо сада, grigorije22 рече Nisi ti dao nikakvo predvidjanje, vec pricas o nekakvim najsavrsenijim predatorima. Koristis svaku priliku da temu spamujes u beskonacno. Izvini, ali ja za takve stvari nemam zivaca i nisam uopste tolerantan. Postujem stav. Zaista. Naveo sam razumne pretpostavke i razloge , zasto je takva postavka stvari losa i neprihvatljiva, i ne znam sta vise mogu da kazem. U stvari, i ne zelim bas nesto da se bavim tom stranom evolucije. Jer, opet ces da onako pausalno da kazes da spamujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 9 часа, Bokisd рече Postujem stav. Zaista. Naveo sam razumne pretpostavke i razloge , zasto je takva postavka stvari losa i neprihvatljiva, i ne znam sta vise mogu da kazem. U stvari, i ne zelim bas nesto da se bavim tom stranom evolucije. Jer, opet ces da onako pausalno da kazes da spamujem. Izvoli iznesi te svoje pretpostavke. Imas pitanje konkretno koje ti je postavio cloudking Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 20 минута, Bokisd рече Naveo sam razumne pretpostavke i razloge Naveo si Djoku пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Управо сада, cloudking рече Naveo si djoku Okey. Receno je dovoljno po ovom pitanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 6 минута, Bokisd рече Okey. Receno je dovoljno po ovom pitanju. Eeeej! Vrati seeeee!!! Pobeze... znao sam... ni sam ne zna sta je pisao a kamoli da odgovori na pitanje koje je sam postavio... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 1 сат, grigorije22 рече Smrt postoji i bez TE. Cak i da se dokaze da je TE pogresna, u prirodi i dalje vazi i vazio je odnos predator-plen. A ko to spori da sada trenutno postoji smrt i da od kad čovek zna za sebe ona je tu?Uzmi pročitaj ponovo moj post,ja pričam o teološkom problemu postojanja smrti i pre nastanka čoveka a to je udar na priču o padu,grehu kao uzroku smrti i uopšte hrišćanskoj antropologiji. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 9 часа, Kratos рече A ko to spori da sada trenutno postoji smrt i da od kad čovek zna za sebe ona je tu?Uzmi pročitaj ponovo moj post,ja pričam o teološkom problemu postojanja smrti i pre nastanka čoveka a to je udar na priču o padu,grehu kao uzroku smrti i uopšte hrišćanskoj antropologiji. Zato sto si TE vezao za smrtnost. A ja sam napisao da i bez TE postoji smrtnost ne samo u sadasnjosti vec i u proslosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 5 минута, grigorije22 рече Zato sto si TE vezao za smrtnost. A ja sam napisao da i bez TE postoji smrtnost ne samo u sadasnjosti vec i u proslosti. Smrtnost i pre postojanja čoveka i jeste suštinski problem hrišćanske teologije i TE.Ja sam pričao o odnosu priče o Bogu kao ljubavi i surovosti evolutivnog stvaranja kroz miljirade smrti.Da ne spominjem da zapravo pad u suštini ispada onda jedna bajka kao i priča o grehu.A dobro beše veoma ....ako ne vidiš u tome nikakakav problem,ok,ja ga vidim itekako. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 9 часа, Kratos рече Smrtnost i pre postojanja čoveka i jeste suštinski problem hrišćanske teologije i TE.Ja sam pričao o odnosu priče o Bogu kao ljubavi i surovosti evolutivnog stvaranja kroz miljirade smrti.Da ne spomonjem da je zapravo pad u suština ispada onda jedna bajka kao i priča o grehu.A dobro beše veoma ....ako ne vidiš u tome nikakakav problem,ok,ja ga vidim itekako. I na to pitanje ti je milion puta odgovoreno. Cak si nekoliko puta i oca Savu Janjica to pitao. I opet uplices TE u celu ovu pricu. TE nema nikakve veze sa smrtnoscu, i da se ovog momenta dokaze kao netacna imas cinjenice gde se dinosaurusi kidaju izmedju sebe. Dakle ti nemas problem sa TE vec sa geologijom i paleontologijom a i hemijom. Samim tim ti imas problem sa kompletnom naukom. Adamov pad na prvom mestu znaci da je on odbio da prinese tvorevinu Bogu, pa je ona nastavila smrtan nacin postojanja. A moze da postoji mogucnost posto se radi o danima stvaranja da grehopad nije prozeo tvorevinu samo u prostoru vec i vremenu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука