АлександраВ Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 пре 1 минут, R2D2 рече Mislim da covek misli da li je legla uplata na paypal... polako... sve ce biti ok... Мислим да си у праву... ако је тако морам да се извиним... мало ме је изгледа стигао умор... и остало.... мало се и накострешим на било какву назнаку некаквих мувања, нарочито у оваквим ситуацијама... извињавам се још једном... одох мало да се онесвестим пар сати.... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 20, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Najbolje je upravo tako, da citava akcija ide preko Aleksandre, te i ona moze da obavestava ovde sve kako se stvari odvijaju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 пре 1 минут, GeniusAtWork рече Је л' постоји неки проблем са тим пејпал рачуном, не можеш да уплатиш? Ако је то у питању, кажи јасно о чему се ради. Пошто је тема ипак озбиљна и ситуација хитна. Примао сам уплате на њега, што се може видети из овог скриншота. Погледајте... PredragVId, ivanaika, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Можете и овако... https://www.generosity.com/emergencies-fundraising/pomozimo-dejanu-i-nini-rajkovic-nakon-pozara Ivan85 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrhovac Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 пре 5 минута, GeniusAtWork рече Је л' постоји неки проблем са тим пејпал рачуном, не можеш да уплатиш? Ако је то у питању, кажи јасно о чему се ради. Пошто је тема ипак озбиљна и ситуација хитна. Tako je. Neće da uplati. Internet mi je ok. Pre je uvek bilo ok kad sam slao na pouke. Sad pa nešto zeza. Znači vidite da nije možda do maila, da nije možda do vas АлександраВ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Врховац, маил ти је [email protected] Не знам зашто неће. Не би требало да буде проблема. АлександраВ and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrhovac Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 пре 2 минута, Ivan85 рече Врховац, маил ти је [email protected] sad je uspelo JESSY, ivanaika, GeniusAtWork and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Управо сада, Vrhovac рече sad je uspelo добро је... не пресецајте ме више AnaLaz, GeniusAtWork, Ivan85 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Александра, иди спавај мало, бре PredragVId, GeniusAtWork, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 пре 1 минут, Vrhovac рече sad je uspelo Хвала PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Само да се сутра сместимо, ако Бог да, у један стан за презимљавање, па објављујем адресу за слање и доношење... Драгана Милошевић, АлександраВ, Баба and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 https://www.paypal-community.com/t5/About-Payments-Archive/How-can-I-change-what-payment-methods-I-accept/td-p/893999 https://www.youtube.com/watch?v=z8oBfnUfjK8 Ne razumem se najbolje ali mislim da PayPal nije lepo podesen. Ovo su linkovi koje sam nasao, mozda vam mogu pomoci. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Eво читам. АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Пробајте сад, браћо и сестре. Урадио сам како каже човек у овом клипу на јутјубу, стварно није био подешен за тзв. изненадне уплате. Сад би требало да ради. Дакле, адреса за помоћ на Paypal-у: [email protected] ivanaika, Vrhovac, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Драги пријатељи, легла је прва уплата на Paypal. Значи систем ради. Свако добро и хвала! PredragVId, АлександраВ, florenntina and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука