Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Управо сада, Рапсоди рече Па кад једна феминисткиња пође у напад, мој супруг се мудро склања...и онда ја остајем на првој линији одбране... Take the punch for your man . Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 2 минута, Natasa. рече Take the punch for your man . it's love PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 1 минут, Рапсоди рече it's love Šta su ti mladenci . Paradoksologija, Драгана Милошевић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Predjoh 35 -u, i bas nesto ne jurim. Neke stvari i ne treba forsirati. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 7 минута, Paradoksologija рече A tema je da postoje ostaci misljenja da zena ne sme i ne moze sama da zivi i prezivi i da se zato etiketiraju neudate zene. A mi mozemo konkretno i konstruktivno da se trudimo da prekinemo to i pustimo ljude, pa makar bile zene, na miru. Fair enough! Ево, нећу тако да називам никога, то могу... Немам ни обичај то и опоменућу ако чујем неког. пре 11 минута, Paradoksologija рече A ti zapocni temu o muskim problemima. How cute. Истражи мало, куцај Werdun, Somme, Passchendaele, Gallipoli, (Operation) Barbarossa, Kursk, Stalingrad... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 3 минута, Драгана Милошевић рече Predjoh 35 -u, i bas nesto ne jurim. Neke stvari i ne treba forsirati. Ne treba. Kako Bog da, ko se sreo i prepoznao nek' je sa srećom, ko nije-život je širi od mejnstrim - muž i đeca - putešestvija. Šta te bre briga . Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 4 минута, Muramasa рече Tako je! Samo najbolje za Nika Vuičića. Loš ti je primer. Nik je primer pobede ljudskog duha nad telesnim nedostacima. Bolji ti je nesrećni ratni veteran bez noge u Knezu. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Ова тема нема везе са телесним недостацима. Или се варам? Да л' је могуће да старо увражно мишљење још постоји? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Појасни нам шта мислиш. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Možda je sve to samo zabava za sirotinju, da lakše prihvatiš . Najnepravednija stvar na ovom svetu je što kvalitet života zavisi od geografije. Neko se rodi kao belac na severu Evrope, neko kao crnče u nekoj Etiopiji, pa se teši da Bog zna najbolje. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Auuuu Jedna od onih tema kad se pokajem što sam čitao, i sruši mi se nadanje itd.... Ipak ni meni nije jasno dal je Božiji plan nešto fiksno ili promenljivo, ima primera gde su ljudi dugo molili za decu, brak....i na kraju se ostvarilo, a ovde primer Sv Porfirija pokazuje drugu situaciju (te situacije me inače plaše zbog mojih želja) ali opet Sv Porfijire je neko ko je sebe predao Bogu potpuno, nisam siguran da svako ili bilo ko može tek tako da čuje "glas"... Nije lako živeti Natasa. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 52 минута, Господин Дареалис рече Fair enough! Ево, нећу тако да називам никога, то могу... Немам ни обичај то и опоменућу ако чујем неког. How cute. Истражи мало, куцај Werdun, Somme, Passchendaele, Gallipoli, (Operation) Barbarossa, Kursk, Stalingrad... 1. Хвала. 2. Ја сам пацифисткиња и искрено ми је жао што су углавном мушкарци слали углавном мушкарце да убијају друге мушкарце, али и жене и децу. И није постојао период у мом животу када нисам била против рата, а деведесетих сам учествовала у свим антиратним демонстрацијама у Београду. Такође, залажем се за професионалну војску за оба пола и сматрам да је сасвим прихватљиво у ванредним ситуацијама попут поплава упослити оба пола да помажу, с тим да се уз децу остави по једна одрасла особа да их чува по породици, и да то за дојенчад буде мајка. Али: у колико си ти битака погинуо пошто си мушко па ти смета када жене било шта помену што им смета, па макар и у женском кутку? Јер, ево, Ракић који је реално био у рату нема потребу да ућуткује жене својим ратним искуством, а и ја њега врло радо саслушам када год има о томе нешто да подели са нама - просто, можемо једни друге да саслушамо ако смо пристојни и добронамерни људи и онда можда видимо како свима да буде боље. Јер, опет, није ово нека битка полова у којој ако једном буде боље, другом буде лошије. Можда за неке јесте, ако се надају да ће моћи боље живети само ако је свима јасно да жена мора да се уда и онда мора да слуша и мора да служи и тако даље, али добри и нормални мушкарци које знам не желе да им на тај начин буде боље - желе да буду са женом која жели да буде са њима, а не бежи од осуде друштва и безизлазне економске ситуације у брак; и желе да буду са особом која има своје једнако вредно мишљење и не плаши се да га искаже. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 8 минута, Muramasa рече Bog ne zna šta je najbolje za nekoga, nego zna najbolje kako će da progura ono što on hoće, a to je da neko postane prepodoban, kao Jessy, Nenad, pa neki put kao i ti i Dijana. Ne može Bog da zna šta je najbolje za mene, jer on nije ja, niti će ikada biti. Može samo da zna šta on hoće od mene, a to je već neka druga priča. Ali te poznaje bolje nego ti sam sebe. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Управо сада, Muramasa рече Džaba mu, jer nije ja. Ali poznaje sve dubine tvoga bića. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 2 минута, Muramasa рече Ali su nam interesi suprotstavljeni. On hoće da budem kao Jessy i Nenad i zna kako to najbolje da izvede, ako ta mogućnost postoji. Ja hoću da budem moćna zver, a ne nemoćni bog po blagodati. Ko kaže da hoće da budeš kao Jessy ili Nenad? Ti si Vasilije, jedinstven i neponovljiv. Je l sam ja kao J ili N? Nisam, niti treba da budem. Naravno, dužno poštovanje prema njima, ali ja nisam oni, oni nisu ja. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука