Paradoksologija Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Ukucala sam u gugl imadžiz pravoslavnu modu i našla tolike silne haram žene koje se prave da su hrišćanke, a goli im laktovi! Toliko sam šokirana da sam morala ovo da podelim sa vama: P.S. Sarkazam. Срђан Шијакињић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Za ekstremne modne pristupe suknja srednje dužine je kratka.Ova tema i postoji zbog ekstremizama. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Goli laktovi mogu ali gola glava ne može.Maramče je neutuđivi deo pravoslavne toalete. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Za laktove Срђан Шијакињић, Juanito, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 1 hour ago, Kratos рече Goli laktovi mogu ali gola glava ne može.Maramče je neutuđivi deo pravoslavne toalete. Evo maramče. I lakat Кратос, Икар Губелкијан and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 пре 2 часа, Paradoksologija рече Evo maramče. I lakat АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Мени се те хаљине свиђају. И приватно носим тако (било у цркву или на улици). Уствари, ја волим бохо стил па вјероватно због тога Ево неколико финих хаљина из бохо стила које су ми сасвим ок (можете их назвати и православне ) Срђан Шијакињић, АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Лицемерна сукња. Битан је угао посматрања. Kaludjerovic Sreten, Draganica 1984 and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Икар Губелкијан Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Dobro, šta ja znam, meni nimalo ne smeta kako se ko oblači, nonsens mi je da neko očekuje da na 39 stepeni dolaziš u crkvu u dugačkoj odeći, ali kakav promiskuitet sam u temišvarskoj katedrali video, nisam nigde drugde daleko bilo od suda, samo onako, malo je bilo komično. Dođu tri ili četiri drugarice, suknja da ne može da bude kraća, a da joj ne ispadne nešto. Dekolte samo što areole ne izvire ko u kafanske pevačice, pa turi pred ulazom maramu na glavu i uđe u crkvu, i KLEKNE, što je bilo još gore, jer buttcheeks ali da su bile lepe kao san, jesu Moja životna deviza što sam stariji jeste: opušteno. Nit su one zlo nekome nanele, a ako je neko time sablažnjen onda ima problem sam sa sobom, šta da kažem. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука