PredragVId Написано Децембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2016 пре 2 часа, Manolis рече Jedino manastir Sisojevac u tom kraju nije u modi. Šteta, jedna Samsung klima baš bi čučala. Па ово је манастир Лешје код Параћина. Рапсоди and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2016 Мени је битно да одрадим посао у цркви, а што се климе тиче, па нека је мени не смета. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2016 пре 5 минута, PredragVId рече Па ово је манастир Лешје код Параћина. Znam, Lešje, Ravanica i Sveta Petka Izvorska, sva tri imaju klime a samo Sisojevac nema. Skroz su OUT! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2016 пре 31 минута, Ignjatije рече Лукавство не поричемо. Али да није било нашег православно васпитаног и одгојеног Тесле, не би се климала клима по вестима и сајтовима, јер ни компјутер не би имали. Због тога када православац види клима уређај на верском објекту, нека му Тесла и његов отац свештеик православни буду на ум. А шта ће вама латинима бити... то си ви знате. Gotovi ste, samim ugradnjama klime u vaše crkve i manastire priznajete papin primat, to vam je kao Briselski sporazum. Još da počnu Rusi da ugrađuju klime, ceo svet je naš! Јанко and geronymo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Децембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2016 пре 2 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Ma brate kako god hoćeš. Možeš ti to sad okrenuti i n lični okršaj jer si kobojagi uvredjen ili šta god. Prvo ja ne nagadjam, da ti nisi od onih koji stoji svaki dan po 3 sata u hramu na molitvi, već logički zaključujem, jer da si ti od tih koji stoje, onda bi sigurno navijao za neki grejni ili rashladni uradjaj. Drugo i da ti sam možeš da podneseš ekstremne temperature, sigurno se u bratiji ili sestrinstvu nalazi neka starija ili stariji monah, pri tom možda ima i bolećih i slabijih sa zdravljem, pa pošto ti nemaš taj osećaj, onda zaključujem da su tvoje namere od tričavih 5 minuta slikanja unutrašnjosti i spoljašnosti hrama, te shvatam da ti klima uradjaji odudaraju od tvog pojma svetinje. Meni je toplota u zimskim periodima u hramu, kao i rashladni uredjaj u letnjem paklenom vremenu vaistinu SVETINJA ŽIVOGA HRAMA. Brate nemoj nagađati ,već znaj . I nisam ja uvrijedjen ili neznam što već. Ti oprosti. Ali jedno mi je žao ,nitko nije pročitao što sam napisao ,što Gospod reče ko ima uši da čuje i oči da vidi. Žao mi je što se odmah osudjuje ,ali to je u nagadjanju jer niko ne poznade krst brate našeg. Dao vam Bog svakog dobra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 ...mi nemamo klimu... u našem hramu imamo nekakve plinske grijalice pa koliko ugriju ugriju prostor, hram je dosta veliki....u hramu Svete Petke na Dobroj Vodi imamo 2,3 male električne grijalice, hram je mali pa se donekle i ugrije ... geronymo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 Ah, pa šta se čeka, sad su klime najjeftinije, što više klima to manja zima! ZA MANASTIRE IZ 15. VEKA SEPCIJALAN POPUST! IDEMOOOOO "Šubara se kupuje leti a šešir zimi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука