Иван ♪♫ Написано Септембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2017 1 hour ago, Сања Т. рече @Иван ♪♫ Eno Deki pravi atmosferu...pokusava da napravi neki red...cak mu ponekad i uspe Uglavnom...pise se ...stagod-svasta nesto. Opusteno i korisno. Едит: Политике нема! znači nered... mislim, stvarno, ko deca ste, c c c Sanja Т. and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2017 пре 16 минута, Иван ♪♫ рече ko deca ste, Заиста вам кажем, ако се не обратите и не будете као деца, нећете ући у Царство небеско. Sanja Т., Bokisha and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2017 пре 54 минута, JESSY рече Заиста вам кажем, ако се не обратите и не будете као деца, нећете ући у Царство небеско. 1 hour ago, Иван ♪♫ рече znači nered... mislim, stvarno, ko deca ste, c c c Хвала, хвала... трудимо се ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2017 ТолИко се пише...понекад и преко 1000 ( 2000) поруке дневно...једва чекам да се пребацимо на црква.нет, барем ће бити прегледније. Ако мене тражите...на чету сам JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2017 Ах, да.... тренутна тема на чету: појање. Наравно, наше... аматерско...али смо д бест Људи су одважни и постављају своје снимке, уживамо! JESSY and Tavita је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2017 Imam pitanje. Ako pristupim grupi da li to znaci da ce moj br.telefona biti vidljiv svima iz grupe? Tavita је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2017 @Лапис Лазули Да. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2017 @Сања Т. Hvala na odgovoru. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2017 @Лапис Лазули Хаахаха, па што ми даде негативан...нисам ја правила Вибер Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2017 пре 31 минута, Сања Т. рече @Лапис Лазули Хаахаха, па што ми даде негативан...нисам ја правила Вибер A joj pa nije tebi negativan nego cinjenici da se vidi broj Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Pridruzite nam se na Viber chat-u. Zabavno drustvo, uci se i ispravlja...dajte svoj doprinos, vasim prisustvom i po kojom recju АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Pridruzite nam se na Viber chat-u. Zabavno drustvo, uci se i ispravlja...dajte svoj doprinos, vasim prisustvom i po kojom recju U Beta temi, na vrhu stoji link za ulazak na cet. АлександраВ and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 пре 31 минута, Сања Т. рече Pridruzite nam se na Viber chat-u. Zabavno drustvo, uci se i ispravlja...dajte svoj doprinos, vasim prisustvom i po kojom recju U Beta temi, na vrhu stoji link za ulazak na cet. ne mogu da uđem na čet. Link me vodi na skidanje aplikacije. Vjerovatno ovi iz moderacije stoje iza toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 @gorangerPosalji mi na pp broj telefona, ubacicu te. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 Vrlo nezgodno za pratiti. Iskljucis se par sati ono 1000 poruka. Ko to kako i kad da isprati. A sve neke licne prepiske(spamovanje) bez mere. Ne bi bilo lose da se izdvoje neke grupe(ne znam da li je to na viberu moguce) po temama da moze nesto i da se isprati. Goku је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука