Broken Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 Ja sam usao u tu grupu čim se pojavila i odmah izasao. Telefon mi je non stop ibrirao. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 Управо сада, Broken рече Ja sam usao u tu grupu čim se pojavila i odmah izasao. Telefon mi je non stop ibrirao. Upravo o tome razmišljam, i naježih se (zamisli, hiljadu poruka ... ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 Управо сада, Ayla рече Upravo o tome razmišljam, i naježih se (zamisli, hiljadu poruka ... ) ma da. Nisam ni pola dana bio ukljucen...i ovo mi j epuno. Plus to, nisam se pronasao u tome. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 Управо сада, Broken рече ma da. Nisam ni pola dana bio ukljucen...i ovo mi j epuno. Plus to, nisam se pronasao u tome. I pola sata bi mi bilo previše, a ne pola dana da mi skakuće tel ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 4, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 Мени не смета ништа од наведеног, на послу, а и сваки слободан моменат проведем читајући/ куцајући/ расправљајући итд. Једна велика породица, али у правом смислу те речи Лако се угасе обавештења и вибрације... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 7 часа, Broken рече Ja sam usao u tu grupu čim se pojavila i odmah izasao. Telefon mi je non stop ibrirao. Постоји опција на Виберу да се мутирају обавештења. Ја сам тако урадила, па уђем кад ја хоћу а не сваки пут да се исцимама кад неко пошаље поруку :-) Али сам се у сваком случају кратко задржала у групи, што ти кажеш нисам се пронашла. Лапис Лазули and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натанаил Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Да ли је група још увек активна, јер линк који је на сајту не ради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 26, 2018 Пријави Подели Написано Август 26, 2018 Линк за вибер групу Поуке.орг ћаскање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goksinjo Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Помаже Бог! Можете ли ме дофати у вибер групу: 0606692981С’ поштовањемПослато са iPhone користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goksinjo Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Где се додаје за вибер групу односно где могу приватну поруку послати како пише? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Ако нећете да вам стижу обавештења о порукама, пошто стижу хиљаде порука дневно, само мутирајте ћаскање. Ја сам тако урадила, дал уђем једном недељно да видим шта се дешава Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rajkobb Написано Јул 9, 2019 Пријави Подели Написано Јул 9, 2019 Помаже Бог,мој мобилни за вајбер 0638578962Послато са A7 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука