Jump to content

Отровна култура образовног система

Juanito

Препоручена порука

пре 5 минута, Lady Godiva рече

@kordun, а их либе дих, данке, бите..? То не знаш... сербишен хомобалканикус :dry:

to se u feministickim krugovima koristi, a ja bjezim od tih krugova brate, drogiraju se

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, БанеЛ рече

Просветари ЖРУ-а, уједин'те се!

Ту би кантиниуд. 

Pravi vrulu na forumu. Prosvetari ZRU. :)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, kordun рече

to se u feministickim krugovima koristi, a ja bjezim od tih krugova brate, drogiraju se

Ма какви, бар да је дрога, то се ваздухом шири. Да неки такав кине поред тебе, сутра би обукао розе кошуљу, ишао улицом осмехивао се и говорио, да извинеш на изразу, гутен таг..

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Lady Godiva рече

Ма какви, бар да је дрога, то се ваздухом шири. Да неки такав кине поред тебе, сутра би обукао розе кошуљу, ишао улицом осмехивао се и говорио, да извинеш на изразу, гутен таг..

da znas, imas pravo, imam dve tri roze kosulje, idu dobro uz sako, jel vidis kako se to siri

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, kordun рече

da znas, imas pravo, imam dve tri roze kosulje, idu dobro uz sako, jel vidis kako se to siri

Ајој, брате, сваки дан по сто пута "смрт феминизму, слобода патријархату", иначе изгибе.

Нећу да те цитирам неко време, кажу да се ти вируси шире и интернетом, зло једно.. 

Подели на овим сајтовима

ја у школи радим а новац да платим семинаре немам ихахај одавно

за ове још мало па 30 у просвети сећам се пројеката активна настава, па креативна настава, па креативна драма, а сад имамо пројект наставу..ово последње најбоље је јер је најновије 

кад ме питају још колико имам до пензије ја трепћем ..и родитељима, а и колегама (ово последње нови тренд због начина како се запошљавамо у јавном сектору)

мени доста некако генијалаца, сад ми се свиђају тројкаши...они су некако смирени и једноставни

а то што се не читају књиге то опште место

само ...последњих година деца пишу песме и кратке приче што ме на почетку изненадило, а сад ми је литерарна секција алтернатива свом том лудилу од записника  и ИОП-а, али није то прича весела, па ћу да заћутим

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, gothic88nika рече

@мина м jedva cekam penziju! A sto se tice trojkasa, to ste veoma lepo rekli, diplomate medju divljacima. Najgori su oni, koji dobijaju epi-napad jer su dobili 4, a ne 5, pa te streljaju pogledom... UH!!!

од пре две године ми говоре како не познајем савремене писце..ја умирем од смеха...овде у вароши највећи број грађана има завршену неку средњу школу...ја сам мр     сама платила сама одрадила..и смешно ми јако све то..та глупост..тешим се да је Господ велики..и да не грешим речју..то је најопасније у нашем послу..те неопрезне речи које каткад кажемо нехотице

ове године сам водила децу на тзв екскурзију..њима био доживљај да оставе собе у хаосу и да све поставе на инстаграм...а шопинг у Њујоркеру..мислим то је то

много ми све то далеко...и плус то са овим камповима који са педагогијом и дечијом психологијом немају везе....и да... кад будем у пензији постојаћу...некако..

вежбамо стрпљење..а и трпљење :sunce:

Подели на овим сајтовима

@мина м Ne znam sto, pade mi Gornji Milanovac na pamet... Zima 1998., otkrile ''gradjanke'' Mosus, ne daj Boze da mirises na nesto sto nisu jos cule... Nastavnici bi trebalo da budu vodeci faktor, tako se bar kaze, ALI sta vredi kada su danasnji klinci potomci tih istih Mosus-Dziberki,koje su ludovale uz drugaricu Cecu i trazile Pizzu sas majonez... Kako uticati na dete, kad su im roditelji nevaspitani? No, ja se radujem 8. martu... <3 ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, kordun рече

Da je srece po ovim vrucinama bi muskarci isli goli i maljavi

1_3f76766408d7db249d6a848ce2c21bf0.gif?w

izvor

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

@gothic88nika ма мене то све мање нервира

сад читам нешто друго

хоћу рећи насалов ове теме ме асоцира на целокупно размишљање наше о образовању...некако сам то прерасла..пракса ме поклопила...

ево лепо видимо да и форумаши оплели по розе мушким кошуљама

још само и чарапе да помену оне зимске плетене, све клот па фркет

видиш да се прибчижава први септембар..већ смо нервозни..ја направила оперативни за петаке..нема више поделе по броју наставне јединице, него одока...мени сасвим одговара

слобода народу

а и мушким розле кошуљама

а и фирангама на цветиће

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...