gothic88nika Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 @мина м Eto, svaka skola politika za sebe, po svim pitanjima... Pocev od operativnih planova do rozle soknica... мина м је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 A digitalni dnevnici? gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 @Liga Džentlmena TESKA BUDALASTINA!!! HAHAHAH! Dobro me podseti! Dok upisem cas, pukne net xDDDD мина м је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 Napravljeni su radi kontrole nastavnika. Kad odlazis na cas, kad upisujes cas, koliko kasnis itd. Mada u praksi ti mozes da upisea cas i da izadjes samo da te neko ne drukne hehe. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 @Liga Džentlmena Pa da, mi Srbi smo revnosni... Dobar je za racunanje proseka! Mislim, lepa je ideja, ali je glupost ako predajes u Gokcanici, gde medved donosi postu... Da imamo stabilan net kao Finska, pa ok... Ali pusti Srbin, pati od trenda, hoce sve kao na Zapadu, a jos uvek imamo u ucionicama razdrljane klupe od 1945., klinci ne znaju DOBAR DAN da kazu, jos smo spojili inkluzivnu decu sa zdravom... Dje ce kuce u caksire??? Flojd, ronin and мина м је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 Roditelji da mogu da prate ocenjivanje, to je ta fora. Generalno kontrola. Prvo su im deca zasticena ko beli medvedi a sada nas jos kontrolisu. Blago nama. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука